Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
24 Kasım 2022 Perşembe - 14:00

AK Parti Teşkilat Akademisi’nde Türkiye Yüzyılı konsepti

AK Parti'de Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Eğitim Programı 4. haftasıyla devam ediyor. Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 26-27 Kasım tarihlerinde 7 ilde gerçekleştirilecek.

AK Parti Teşkilat Akademisi’nde Türkiye Yüzyılı konsepti

AK Parti'de Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Eğitim Programı 4. haftasıyla devam ediyor. Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 26-27 Kasım tarihlerinde 7 ilde gerçekleştirilecek.
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimlerinin devam ettiğini belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “81 ilde ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor.” dedi.
93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verildiğini belirten Başkan Öz, “Eğitimlerin ana teması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı “Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesi olarak planlandı. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde başladı. 26-27 Kasım tarihlerinde Hatay, Osmaniye, Yalova, Kocaeli, Ardahan, Erzurum ve Erzincan'da gerçekleştirilecek eğitimlerle birlikte dördüncü hafta tamamlanmış olacak.” dedi.
Teşkilat Akademisi eğitiminin 26 Kasım 2022 Cumartesi Günü Erzurum Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde de düzenleneceğini belirten Öz, “Eğitim programına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü M. Esat Nuhoğlu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Mehmet Şahin, Yeni Şafak Gazetesi’nden Taha Hüseyin Karagöz ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan birer eğitim verecek. Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı çerçevesinde verilecek eğitimlerde Bölge Koordinatörü Nuhoğlu “Seçim 2023”, Akademisyen Prof. Dr. Şahin “Sıkça Sorulan Sorular”, Gazeteci Karagöz “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan ise “Türkiye Yüzyılı” konularını ele alacak.” diye konuştu.
Teşkilat Eğitimi programlarını değerlendiren AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri çerçevesinde, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.
Dördüncü haftasına giren Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında veriliyor olup 81 ilin tamamında gerçekleştirilecek.

 
Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Operasyonu başladı
 
Vali Memiş, Oltu'daki yatırımları inceledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Eski Türkiye yok artık’
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ...
Kurtulmuş: 'Kimler olduklarının farkındayız'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi’nin ...
Destici, 'Siz hangi devletin siyasi partisisiniz?'
BBP Genel Başkanı Destici altılı masaya değinerek, altılı masanın harekatla ...
 
‘Tarihi bir hesaplaşmanın içindeyiz’
Devlet Bahçeli, tek bir teröristin yaşamasına dahi artık göz yumamayacaklarını ...
Aydemir Ulaştırma yatırımlarını değerlendirdi
Milletvekili Aydemir, ‘Ulaştırma ve Altyapı alanında Türkiye’nin abide ...
Aydemir: ‘Türkiye, dünyada bir güç merkezidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı ...
 
Bahçeli: 'Zillet ittifakı karanlık bir projedir'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu ...
Aydemir’den Soylu’ya Erzurum teşekkürü
Milletvekili Aydemir, sunumunda Erzurum’la ilgili iki talebi paylaştı. ...
Bayar ve Menderes’e vefa
TBMM Başkanlığı, Demokrat Parti (DP) Meclis Grubu toplantı tutanaklarını ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri