Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ekmeğini demirden çıkarıyor
Ekmeğini demirden çıkarıyor
Erzurum’da kişi başına 85.9 bin TL kamu harcaması
Erzurum’da kişi başına 85.9 bin TL kamu harcaması
Erzurum’da Ağustos’ta 897 konut, 80 iş yeri satıldı
Erzurum’da Ağustos’ta 897 konut, 80 iş yeri satıldı
Türk Dünyası Besteciler Birliği kuruldu
Türk Dünyası Besteciler Birliği kuruldu
Aydemir: Hayvancılığın güçlü illerine özel üretim modeli kurulmalı
Aydemir: Hayvancılığın güçlü illerine özel üretim modeli kurulmalı
HABERLER>SAĞLIK & YAŞAM
21 Eylül 2026 Pazartesi - 09:24

ASHM Temmuz ayı destek verileri açıklandı

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2026 yılı Temmuz ayında Erzurum'daki vatandaşlara toplam 26 milyon 800 bin 500 TL tutarında doğum yardımı ödemesi gerçekleştirdi.

ASHM Temmuz ayı destek verileri açıklandı

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2026 yılı Temmuz ayında Erzurum'daki vatandaşlara toplam 26 milyon 800 bin 500 TL tutarında doğum yardımı ödemesi gerçekleştirdi.
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, "Güçlü aile, güçlü toplum anlayışıyla ailelerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Doğum Yardımı ile ailelerimizin yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın da her zaman yanındayız. 2026 yılı Temmuz ayında, ilimizde Engelli Özel Bakım Merkezleri hizmetinden yararlanan vatandaşlarımız için 30 milyon 321 bin 467 TL tutarında ödeme gerçekleştirildi. Birlikte daha güçlü, engelleri birlikte aşıyoruz" denildi.
Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ile ailelere destek olduklarını açıklayan Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi "2026 yılı Temmuz ayında ilimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 21 milyon 877 bin 42 TL tutarında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi gerçekleştirdik Ailelerin güçlendirilmesi için sosyal desteklerimizi sürdürüyoruz. Koruyucu Aile Hizmeti ile sevgi büyüyor, geleceğimiz güçleniyor. 2026 yılı Temmuz ayında, ilimizdeki koruyucu ailelerimize 1 milyon 275 bin TL ödeme gerçekleştirdik. Çocuklarımızın sevgi dolu, güvenli ve huzurlu bir aile ortamında büyümelerini desteklemeye devam ediyoruz. Aile odaklı sosyal hizmet anlayışımız doğrultusunda Evde Bakım Yardımı kapsamında, 2026 yılı Temmuz ayında Erzurum'da engelli bireylerimizin bakımını üstlenen vatandaşlarımıza 85 milyon 626 bin 695 TL ödeme gerçekleştirdik Engelli bireylerimizin ailelerinin yanında olmaya devam ediyoruz"

 
Erzurum kamu giderlerinde yerini korudu
 
Ekmeğini demirden çıkarıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araştırma Hastanesinde emeklilik gururu
Atatürk Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde uzun yıllar görev ...
Miniklerin 'Organik Pazar' heyecanı
Gülen Yüzler Kreş tarafından çocuklara doğal ve sağlıklı beslenme alışkanlığı ...
Sekmen halk otobüsü şoförleriyle bir araya geldi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, halk otobüsü şoförleriyle ...
 
Erzurum ASHM eğitim etkinliği verileri açıklandı
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Aile ...
410 gıda işletmesi denetlendi
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; 04-11 Eylül 2026 ...
Meral'den sağlık hizmetleri denetimi
Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Meral, Yakutiye ilçesinde sağlık hizmetlerinin ...
 
Meral'den koruyucu sağlık hizmetleri açıklaması
Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Meral, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde ...
Memişoğlu: 81 ilde vatandaşlarımızın yanındayız
Bakan Memişoğlu: "Türkiye’nin 81 ilinde 486 KETEM merkezimizle vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
Kent Konseyinden istişare ve işbirliği vurgusu
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Tanfer, beraberindeki Yürütme Kurulu üyeleriyle ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir şehri kurtaracak olan şey asfalt değil, aidiyettir.
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Erzurum'un Kredi Hikâyesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri