Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>ASAYİŞ
29 Ağustos 2022 Pazartesi - 05:42

‘Ağustos ayı zaferler ayı’

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar konuşmada Ağustos ayının Türk milleti için "zaferler ayı" olduğunu belirterek Türk ordusunun ülkenin ve milletin hakkını, hukukunu korumak için Türk'ün gücünü gösteren büyük zaferler kazandığını vurguladı.

‘Ağustos ayı zaferler ayı’

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar programda “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti devletinin etki ve ilgi alanı genişlemiştir. Buna bağlı olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin sorumlulukları artmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri Cumhuriyet tarihimizin en detaylı operasyonlarını, en detaylı tatbikatlarını büyük bir başarıyla yaptı ve yapmaya devam ediyor.“ dedi.

“KAHRAMANLARI ANMA VE ZAFER GECESİ”

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Ümraniye’de “Kahramanları Anma ve Zafer Gecesi” programı düzenledi. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon ile bağlanarak şehit ve gazi ailelerine seslendi. Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen programa Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sevim Sayim Madak, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve yaklaşık 2 bin 500 şehit ve gazi ailesi katıldı. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul’da şehit ailelerimiz ve gazilerimizin katılımıyla düzenlenen  “Kahramanları Anma ve Zafer Gecesi" programına iştirak etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da telefon bağlantısıyla programa katılanlara hitap etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan özetle şunları söyledi:

AKAR: ALINMASI GEREKEN TEDBİRLERİ ALDIK

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar konuşmada Ağustos ayının Türk milleti için "zaferler ayı" olduğunu belirterek Türk ordusunun ülkenin ve milletin hakkını, hukukunu korumak için Türk'ün gücünü gösteren büyük zaferler kazandığını vurguladı.

Bakan Akar, "Ülkemize yönelik risk, tehdit, tehlike ne varsa bunlara karşı alınması gereken ne kadar tedbir varsa aldık, alıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin etki ve ilgi alanının genişlediğinin altını çizen Bakan Akar, "Buna bağlı olarak da Türk Silahlı Kuvvetlerinin etki ve sorumluluk alanı artmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı operasyonlarını ve tatbikatlarını büyük bir başarıyla yaptı ve yapmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra TSK'dan hainlerin temizlendiğini ve böylece ordunun güçlendiğini vurgulayan Bakan Akar şöyle devam etti:"Ülkemizin, milletimizin egemenliğini ve bağımsızlığını, 85 milyon vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için TSK yurt içinde ve dışında gece gündüz demeden ülkemizin ve milletimizin hak ve menfaatini, ölürsem şehit kalırsam gazi anlayışıyla ve büyük bir başarıyla savunmaktadır."

Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin savunma sanayi alanında büyük başarılar elde ettiğini belirten Bakan Akar, savunma sanayisinde yerli ve millîlik oranının yüzde 80'lere ulaştığını vurguladı.

AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL, YAPAMAYACAĞIMIZ GÖREV YOK

Şehitlerin ve gazilerin, onların ailelerinin Türkiye Cumhuriyet Devleti için çok değerli olduğunu belirten Bakan Akar, şunları kaydetti:"Bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerdeki en büyük başarı şehitlerimize ve gazilerimize ait. Onları her zaman rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Onlara olan borcumuz çok büyük onların aileleri başımızın tacı. Dolayısıyla onlar için ne yapsak azdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir ülkenin yapmadığı kadar şehit ailelerine ve gazilerine sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecek. Sizlerin, asil milletimizin Türk Silahlı Kuvvetlerine sevgisi, güveni devam ettiği müddetçe bizim aşamayacağımız engel, yapamayacağımız görev yok. Binlerce yıllık tarihimizden süzülüp gelen millî, manevi, mesleki değerlerimizden aldığımız ilhamla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle Sultan Alparslan'dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve bugüne kadar bin yıldır bize vatan olan bu toprakların bu seviyeye gelmesinde devletimizin, milletimizin, TSK'nın bu seviyeye gelmesinde emeği geçen herkesi sevgiyle, saygıyla, minnetle anıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; gazilerimize sağlık, sıhhat diliyor, şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine de saygılarımı sunuyorum.”

 
Soylu: 'Türkiye'de şu an 120 terörist kaldı'
 
Türkiye, ebediyete kadar Azerbaycan’ın yanındadır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soylu: 'Türkiye'de şu an 120 terörist kaldı'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah'ın izniyle Cumhuriyetin 100. yılında ...
Rüşvet operasyonu: 16 gözaltı
Elazığ’da düzenlenen rüşvet operasyonunda rüşvet aldığı tespit edilen ...
Ailelerin evlat nöbeti 1089’uncu gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
1 kişi daha ikna yoluyla teslim oldu
Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 1 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu.
4 ilde FETÖ operasyonu
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içeresinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen ...
6 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ...
 
Eren Abluka-35 Operasyonu başladı
İçişleri Bakanlığınca Van’da 622 personelin katılımıyla Eren Abluka-35 ...
Ailelerin HDP ve PKK'ya karşı direnişi sürüyor
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Palandöken’de cinayet
Erzurum’da F.Y isimli şahıs annesini başka bir şahısla evde görünce sinir ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri