Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
18 Mayıs 2022 Çarşamba - 13:15

Aydemir Gürcükapı projesini TBMM gündemine taşıdı

Milletvekili Aydemir’in basın toplantısında yine Erzurum gündemi vardı. Gürcükapı Meydanı Kentsel Dönüşüm projesini paylaşan Milletvekili Aydemir, AK kadroların şehircilikte ezberleri bozduğu, hayata geçirilen proje ve gerçekleştirilen yatırımlarla Şehircilikte tarih yazıldığını belirtti.

Aydemir Gürcükapı projesini TBMM gündemine taşıdı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Atatürk Havalimanı konusunda sosyal medya hesabından Türkçe ve Arapça paylaşımlarına ilişkin, "Bu yapılan resmen ihanettir, Türk ekonomisine darbe vurma girişimidir." dedi.

İSTANBUL BB’NİN SU ZAMMI

CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin İstanbul'da yeniden suya zam yapılmasını önerdiğini anımsatan Milletvekili Aydemir, "Allah'tan AK Parti ve Cumhur İttifakı var. Şimdi İstanbul'da barajlar dolu, niye suya zam istiyorsunuz? Elinizde fırsat işte; yapmayın hatta indirin." görüşünü paylaştı.

‘ZAMMIN GEREKÇE VE DAYANAĞI YOKTUR’

Milletvekili Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yatırımcıları tehdidine tepki gösterdi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesince içme suyuna yapılması düşünülen su zammının dayanaksız ve gerekçesiz olduğunu kaydetti.

KILIÇDAROĞLU’NUN ARAPÇA TWEETİ

Milletvekili Aydemir, basın toplantısında, Atatürk Havalimanına dönük CHP provokasyonunu dile getirip, CHP İl Başkanını Kılıçdaroğlu’nun kendi söylemlerinden bihaber olduğuna vurguda bulundu, ve bu yapılanın gezi provası anlamı taşıdığını kayda geçti. Bir Gazetecinin, “Arap yatırımcıları tehdit maksatlı Arapça tweet atma” sualine “Bu ancak ve ancak millete düşmanlık beslemekle, ihanetle izah edilir” yorumunda bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NUN YATIRIMCILARI TEHDİDİNE TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı konusunda sosyal medya hesabından yaptığı Türkçe ve Arapça paylaşımlara ilişkin değerlendirmesi sorulan Aydemir, "Bir muhalefet genel başkanı, Araplara resmen ülkesini şikayet ediyor. Resmen Arap yatırımcılara 'Sakın gelmeyin, gelirseniz sizden hesap sorarım' diyor. Bunun adı ihanettir." yanıtını verdi. Bunu bir vatanseverin yapmasının mümkün olmadığını kaydeden Aydemir, "Bu yapılan resmen ihanettir, Türk ekonomisine darbe vurma girişimidir." ifadesini kullandı.

‘BU BİR 'GEZİ PROVASI' ANLAMINA GELİR’

Milletvekili Aydemir, Kılıçdaroğlu'nun, Atatürk Havalimanı'na millet bahçesi yapılmasının aslında CHP'nin bir projesi olduğunu ve bu projelerinin çalındığını iddia ettiği videosunu izleterek başladı.

CHP İstanbul İl Yönetimi'nin İYİ Partililerle Atatürk Havalimanı önünde nümayiş yaptığını kaydeden Milletvekili Aydemir, "Açık söylüyorum; bu bir 'Gezi provası' anlamına gelir. Bu bir edepsizlik. Genel Başkanınızın söylediği orta yerde. Biz, bunu yaparken ağaç bahanesiyle bir başka numara çekmeye çalışıyorsunuz." diye konuştu.

AYDEMİR’DEN MUHALEFETE: ‘ÖZÜNÜZLE SÖZÜNÜZ BİR OLSUN’

CHP Genel Başkanının 24 Haziran seçimleri öncesinde Atatürk Havalimanını millet bahçesi yapacağını söylediğini, şimdi ise havalimanının millet bahçesi yapılması süreci içinde karşı çıktığını belirten Milletvekili Aydemir,  ‘Siyasette altını çizdiğimiz bir husus var, diyoruz ki, sözünüzle özünüz bir olsun. ‘ dedi.

‘MİLLETİMİZ GERÇEKLERİN FARKINDA

Milletin hepsini takip ettiğini dile getiren Milletvekili Aydemir, "Genel Başkanları açık açık 'Bu fikir bizim' diyor. Şimdi biz orada millet bahçesi fikrini hayata geçiriyoruz ki bunların değil o fikir. Bunların aklına bile gelmez. Bunu da bizden çalmışlardır. Şu an geldiğimiz hale bakar mısınız? Genel Başkanları neyi söylüyor, İl Başkanları nasıl bir nümayiş yapıyor?" ifadesini kullandı.

‘SUSKUN KALANLAR MİLLET İTTİFAKININ ORTAKLARIDIRI’

 “PKK, yine iki gariban çobanı ajan diye katletmiş. Bu iki köylüyü askerler öldürse ortalık ayağa kalkmıştı. PKK, cesaretini bu suskunluktan alıyor.” paylaşımından dolayı Gazeteci İsmail Saymaz’a teşekkür eden Milletvekili Aydemir, "Suskun kalan kim? Suskun kalanlar CHP'liler. Suskun kalanlar Millet İttifakı'nın ortakları." yorumunda bulundu.

‘PKK KÜRDÜ TARİH SAHNESİNDEN SİLMEK İÇİN OLUŞTURULMUŞ BİR İHANET PROJESİDİR’

‘Kürde zulmeden yapı PKK’dır. Pkk kürdü tarih sahnesinden silmek için oluşturulmuş bir projedir.’ diyen Milletvekili Aydemir,  CHP'nin "HDP'yi üzeriz" diye sessiz kaldığını söyledi. Milletvekili Aydemir, "İsmail Saymaz, teşekkür ediyorum ki böyle bir açıklama yapıyor. Bu açıklamayla örtülü bir biçimde CHP'ye, İYİ Parti'ye cevap veriyor, 'Sessiz kalmayın' diyor. Bu İsmail Saymaz'ın dadaş kumaşından ileri geliyor, ben öyle görüyorum." sözlerini sarf etti.

AYDEMİR’İN BASIN TOPLANTISINDA ERZURUM GÜNDEMİ

Milletvekili Aydemir’in basın toplantısında yine Erzurum gündemi vardı. Gürcükapı Meydanı Kentsel Dönüşüm projesini paylaşan Milletvekili Aydemir, AK kadroların şehircilikte ezberleri bozduğu, hayata geçirilen proje ve gerçekleştirilen yatırımlarla Şehircilikte tarih yazıldığını belirtti.

GÜRCÜKAPI MEYDANI PROJESİ

Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’da kentsel dönüşüm aralıksız devam ediyor. Bu projeyle beldeler. İlçeler ve kent merkezi daha mamur hale geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum Erzurum’da tarihi bir temel attı. Atılan temel kentsel dönüşüm adına çok önemlidir. Erzurum Merkezde Gürcükapı Camisi etrafında çok sayıda metruk binalar vardı. Burası tarihi bir yerleşim alanı ve ticaret merkezinin olduğu bir yerdir. Büyükşehir Belediyemizin çok mahir halde gerçekleştirdiği proje ile beraber burası kentin geçmişi ile bugünü buluşturan bir ambiansa kavuşacak ve mamur hale gelecek. ‘ dedi.

‘AK KADROLARI KUTLUYORUZ’

‘Kentsel dönüşüm projelerimizle birlikte illeri daha yaşanabilir ve hayat kalitesini yükseltici hale getiriyoruz. Bunlar belediyelerde işbaşına gelir gelmez yapılanları berhava ettiler. Allah bunlara fırsat vermesin.’ İfadesine yer veren Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’da çok özel ve güzide çalışmalar yapılıyor. Büyükşehir Belediyemizi ve Bakanlığımızı, kentsel dönüşüm ile birlikte şehircilik anlamında proje geliştirip hayata geçiren Belediyelerimizi, AK Kadroları kutluyoruz.’ paylaşımında bulundu.

 
Teröristle işbirliği yapan sanıklar yeniden yargılanacak
 
Vali Memiş: ‘Müzelerimiz, tarihimizin yaşayan tanıkları’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli ekonomiyi değerlendirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ...
Türkiye, NATO’nun en büyük askeri güçlerinden biridir
Destici, “Türkiye, NATO’nun genişlemesiyle ilgili hiçbir zaman engelleyici ...
Varank, Gökyüzü Gözlem Etkinlik takvimini açıkladı
Varank, “Gençlerin aileleriyle 3 gece boyunca yıldızları, Ay'ı, gezegenleri ...
 
Bakan Kurum Büyükşehir’i ziyaret etti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Erzurum Büyükşehir ...
Bakan Kurum: Eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ak parti olarak ...
Aydemir’den Bahçeli’ye teşekkür
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, milliyetçiliğin ve vatanseverliğin, ...
 
“Utanç verici bir alçalma halidir”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bugüne ...
Aydemir yerel yönetimde AK Modeli paylaştı
Aydemir, AK Partinin hayatın her alanında olduğu gibi yerel yönetimlerde ...
Öz: “Anneler kadar özel bir gün”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Anneler Günü’nün bir çok ülkede ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri