Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
5 Ocak 2022 Çarşamba - 14:13

Aydemir Olur ilçesini gündeme taşıdı

AK Parti Grubu Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, ‘Bizim gündemimiz yatırım, bizim gündemimiz halkın huzuru, bizim gündemimiz halka hizmet. Muhalefet ise milletten bihaber, sadece milletin sinir uçlarıyla oynuyor’ dedi.

Aydemir Olur ilçesini gündeme taşıdı

AK Parti Grubu Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, ‘Bizim gündemimiz yatırım, bizim gündemimiz halkın huzuru, bizim gündemimiz halka hizmet. Muhalefet ise milletten bihaber, sadece milletin sinir uçlarıyla oynuyor’ dedi.

AYDEMİR SİYASET GÜNDEMİNİ ELE ALDI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, muhalefetin "toplumun sinir uçları nasıl tahrip edilir"le meşgul olduğunu belirtti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Milli Eğitim Bakanlığı önündeki açıklamaya ilişkin bir gazetecinin tespitlerine değinen Milletvekili Aydemir, ‘Okuyunca bir siyasetçi olarak utandım’ kaydını düştü.

PİRİNKAYALAR TÜNELİ TARİHİ YATIRIMDIR

Basın toplantısında hizmete açılan Pirinkayalar Tüneli’nin bölge sosyoekonomik yaşamına taşıdığı fırsat ve imkanlara değinen Milletvekili aydemir, ‘Biz duble yollarla, devasa tünellerle bölgemizde üretime, bu kayıtta istihdama, bu yaklaşımla ihracata yol açıyoruz. ‘ ifadesini kullandı.

AYDEMİR OLUR İLÇESİNİ TANITTI

Bölgesel ürünlerin tüm ülke halkının istifadesine sunulması adına ulaştırma yatırımlarının hayati önem taşıdığını ifade eden Milletvekili Aydemir, coğrafi işareti bulunan Olur Karnavas Bezi, Olur Karnavas Dut pekmezini gündeme taşıdı, herkesi Olur’un şifa dağıtan termal kaynaklarından yararlanmaya davet etti.

‘OKUYUNCA BİR SİYASETÇİ OLARAK UTANDIM’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı önünde yaptığı açıklamaya ilişkin bir gazetecinin yazısına işaret eden Milletvekili Aydemir, "Okuyunca bir siyasetçi olarak utandım. Siyasetçiler adına utandım. Böyle olmaz, bu yapılacak iş değil. Hele hele bir genel başkanın bunları yapması akla hayale gelmeyecek şeylerdir ama akla hayale gelmeyecek işlerle uğraşıyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

7PROTOKOL KAPISI NİÇİN KULLANILMADI?’

Söz konusu gazetecinin, Milli Eğitim Bakanlığının önündeki kapının kilitlenmesini Kılıçdaroğlu'nun korumasının istediği yönündeki iddiasına dikkati çeken Milletvekili Aydemir, bir genel başkanın görüşmeye protokol kapısından gitmesi gerekirken, bu kapıdan gitmediğinin altını çizdi.

Oradaki kilitli kapı görüntülensin diye özellikle birtakım örgütlü yapıların nümayiş yaptıkları taraftan gidildiğini anlatan Milletvekili Aydemir, "Sanki Bakan Bey, onunla görüşmemiş ve kapıları da kilitlemiş, zincirlemiş gibi bir görüntü vermek için. Buna gerek var mı?" diye konuştu.

‘BİR MUHALEFET GENEL BAŞKANI BUNU NASIL YAPAR? ‘

Milli Eğitim Bakanlığının yıpratılarak nereye varılmak istendiğini soran Milletvekili Aydemir, "Bir muhalefet genel başkanı bunu nasıl yapar? Bir muhalefet anlayışı bununla meşgul olursa oradan toplum adına müspet bir hal sadır olur mu, açığa çıkar mı? Çıkmıyor, çıkmadı bugüne kadar." ifadelerini kullandı.

MUHALEFET YAKLAŞIMININ TOPLUMDA KARŞILIĞI YOK

Muhalefetin toplumda bir karşılığının olmadığını kaydeden Milletvekili Aydemir, tam tersi muhalefetin bu yaptıklarından dolayı tepkiye muhatap olduğunu söyledi. Söz konusu gazetecinin iddiasına ilişkin belgeleri de yayınladığını aktaran Milletvekili Aydemir, "O belgelerden sonra utanır, sıkılırlar ve daha müteyakkız olurlar, daha dikkatli davranırlar." dedi.

AYDEMİR PİRİNKAYALAR TÜNELİNİN GETİRİLERİNİ AKTARDI

Muhalefeti, ‘Projeleri yok programları yok. ‘ sözleriyle eleştiren Milletvekili Aydemir,  ‘Biz açılışlar yapıyoruz. Yatırımları hayata geçiriyor, halkımızla paylaşıyoruz. Mesela Pirinkayalar Tüneli. Yaklaşık 3.5 kilometre uzunluğunda bir tünel. Bu yatırımla sadece Arvin – Erzurum arasındaki mesafeyi kısaltmıyoruz. Aynı zamanda çığ düşmesi gibi seyahat güvenliğini olumsuz etkileyecek olaylara da son veriyoruz. Toplumun bir ihtiyacını gideriyoruz. Milletimiz huzurlu olsun diye bir gayret ortaya koyuyoruz. Erzurum’un Hopa limanına daha yakın olmasını temin ediyoruz. Üretime ve ticarete katkı sunuyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR OLUR’U GÜNDEME TAŞIDI

Milletvekili Aydemir, ‘O güzergahta Olur ilçemiz var. İki marka ilçemiz Şenkaya ve Oltu arasında bir güzide yerleşim alanı. Erzurum’a ait doğal ziynetleri, tabiat harikalarını barındıran bir ilçemiz. Bu açtığımız yollar, hizmete sunduğumuz tüneller buralara da katkı sağlıyor. Özellikle bölge turizminin gelişimine destek veriyor. ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR OLUR’UN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİNİ PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bir vesile ile dile getirdiği şifa kaynağı dut pekmezinin Olur’da üretildiğini belirten Milletvekili Aydemir, ulaştırma alanındaki yatırımların coğrafi işaret taşıyan bölgesel ürünlerin hem üretimi hem de Pazar yerine ulaşımını kolaylaştırdığını belirtti.

Olur’un Ilıkaynak ılıcalarını da gündeme taşıyan Milletvekili Aydemir, ilçedeki termal kaynakların şifa dağıttığını belirterek Pirinkayalar gibi, bölgede hizmete açılan tünellerin halkın şifa kaynaklarına ulaşımını da daha rahat hale getirdiğinin altını çizdi.  Olur Karnavas Bezinin coğrafi işarete sahip olduğunu, kalitesinin uzmanlarca tescil edildiğini aktaran Milletvekili Aydemir, ulaştırmada kaydedilen yatırımlarla bu değerlere ulaşıma yol açıldığını vurguladı.

 
Erzurum Emniyetinden SİBERAY bilgilendirmesi
 
KOSGEB’ten, nitelikli genç istihdamına destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir’den CHP’ye sert tepki
Milletvekili Aydemir, ‘CHP'nin kodlarında bir değişiklik yok. CHP değişmedi, ...
Aydemir: ‘Arvasi Asım’ın Neslinin yüreğindedir’
Milletvekili Aydemir, ‘‘Davasında yol arkadaşı olmaktan daim huzur ve ...
Aydemir: ‘Arvasi Asım’ın Neslinin yüreğindedir’
Milletvekili Aydemir, ‘‘Davasında yol arkadaşı olmaktan daim huzur ve ...
 
Yılmaz: ‘Bu suni bir artıştı’
Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız 20 Aralık’ta bir tedbir paketiyle birlikte bu ...
Büyükşehir Bakan Karaismailoğlu’nu ağırladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Aydemir Erzurum Caddelerinin nabzını tuttu
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir 2021’in ...
 
Sekmen Kent Konseyine seslendi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin ...
Milletvekili Aydemir yine sahadaydı
AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir 2021 saha çalışmalarının ...
Karataş: ‘Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un ölüm ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri