Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Göktaş gönül elçilerine seslendi
Göktaş gönül elçilerine seslendi
Yerlikaya’dan göçle mücadele açıklaması
Yerlikaya’dan göçle mücadele açıklaması
AK Parti Yerel Yönetimleri İstişare ediyor
AK Parti Yerel Yönetimleri İstişare ediyor
Bayraktar gençlerin heyecanına ortak oldu
Bayraktar gençlerin heyecanına ortak oldu
Erdoğan: ‘İnsanın bir davası, bir duruşu olmalı’
Erdoğan: ‘İnsanın bir davası, bir duruşu olmalı’
HABERLER>SPOR
25 Eylül 2012 Salı - 01:42

B.Belediyespor'un üç maçlık karnesi

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta şampiyonluğun favori takımlarından Büyükşehir Belediyespor’da 3 maçta 19 futbolcu forma şansı buldu.

B.Belediyespor un üç maçlık karnesi

Maltepespor maçında aldığı beraberlikle lige 8’inci sıradan başlayan, ikinci hafta oynadığı Gümüşhanespor maçında aldığı bir puanla 11’inciliğe inen Büyükşehir Belediyespor, üçüncü haftayı 5 puan, artı 2 averajla sekizinci sırada tamamladı. Ligin beş puanlı tek takımı olan mavibeyazlı ekip bu hafta ligin son sırasında yer alan Kocaelispor karşısında deplasmanda puan arayacak.
LİGİN ÜÇ HAFTALIK KARNESİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta şampiyonluğun favori takımlarından Büyükşehir Belediyespor’da 3 maçta 19 futbolcu forma şansı buldu. Mavibeyazlı ekibin bu sezon oynadığı 3 lig maçının tamamında İlker Günay, Fatih Gültekin, Cabir Coşar, Zafer Doğan forma giyerken, en az süreyle oyunda kalan futbolcu 1 dakikayla Güner Okay oldu.
HANGİ FUTBOLCU KAÇ DAKİKA FORMA GİYDİ?
Büyükşehir Belediyespor’un üç maçında İlker Günay 270, Mehmet Öztunga 90, Dede Çelik 180, Fatih Gültekin 270, Emrah İnanç 217, Cabir Coşar 270, Musa Ballı 65, Muhammet Fettahoğlu 90, Fatih Arat 257, Ekrem Sütçü 117, Zafer Doğan 270, Ahmet Baykal 129, Oktay Gümüş 190, Güner Okay 1, Furkan Çağlın 15, Samet Altuntaş 180, Erdinç Pekgöz 90, Muhammed Emin Bakan 170, İbrahim İdis 41, Emrah Bayram 69 dakika forma giydi.
KART CEZALILARI
Maltepespor, Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor maçlarında Mavibeyazlı ekibin 9 futbolcusu sarı kart görürken, Muhammed Emin Bakan Gümüşhanespor ve Maltepespor maçlarında gördüğü iki kartla en çok kart gören futbolcu oldu. Büyükşehir Belediyespor’da Sedat Altuntaş, Erdinç Pekgöz Gümüşhanespor, Dede Çelik, Oktay Gümüş, Cabir Coşar, Emrah İnanç, İbrahim İdis ve Emrah Bayram da Maltepespor maçlarında sart gören diğer futbolcular oldu.
BÜYÜKŞEHİR’İN FATİHLERİ VAR
Oynadığı 3 maçta rakip kaleleri 3 kez havalandıran Büyükşehir Belediyespor, 1 golü de kalesinde gördü. Fatih Gültekin Çorum Belediyespor ve MAltepespor maçlarında gol atarak, en çok sayıda gol atan futbolcu olurken, Fatih arat’da bir gol kaydına muvaffak oldu. Büyükşehir Belediyespor gol attığı Maltepespor ve Çorum Belediyespor maçlarında bir golü ilk, 2 golü de ikinci yarıda kaydetti.
LİGİN ENLERİ
Büyükşehir Belediyespor’un yer aldığı 3’üncü gurupta en fazla gol atma başarısını gösteren takım 11 golle Keçiörengücü olurken, Bu takımı 10 golle Kahramanmaraş Belediyespor, 6 golle Altınordu, Darıca Gençlerbirliği, Beylerbeyispor izledi. Ligde kalesinde en fazla gol gören takım 16 golle Mardinspor olurken, bu takımı 6 golle Beylerbeyispor, 5 golle Diyarbakırspor, Arsinspor ve Çorum Belediyespor takip etti. Elazığ Belediyespor ve Mardinspor ligde gol kaydına muvaffak olamayan iki takım olarak sıralandı.
BERABERLİKTE İLK SIRADAYIZ
Ligin beraberlik karnesinde 2 beraberlikle Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhanespor, Maltepespor, Kocaelispor birinci sırada yer aldı. Oynadıkları üç maçı da kaybeden Elazığspor, Mardinspor ve Diyarbakırspor üç maçlık periyodun en başarısız takımları olara sıralandı. Ligin en başarılı takımları ise üç maçta üç galibiyet ile Keçiörengücü, Kahramanmaraş Belediyespor, Oyak Renaultspor olarak belirlendi. Lige üç puan silme cezasıyla başlayan Kocaelispor ise 2 beraberlikle elde ettiği 2 puanla ceza puanını bire indirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
PMYO 13'üncü gurur yılında
 
Oltulu Şairlere antolojik vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Fatih'lerle güldü
Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı maçta ...
Kupa'da Adana sınavı
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kuraları Olimpiyatevi'nde çekildi. ...
Erzurum, ilham verdi
Ayık, '2011 yılında Erzurum’da yapılan Dünya Üniversiteler Kış Olimpiyatlarının ...
 
Nihayet yüzümüz güldü
Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçında Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ...
Tek hedefi 2'inci şampiyonluk
Geçtiğimiz yıl güreşte Veteranlar Dünya Şampiyonluğunu kazanan Abdurrahim ...
Tarakçı Türkiye'yi temsil edecek
Ayşe Eda Tarakcı, Türkiye’yi Sırbistan’da temsil edecek
 
B.Belediyespor 11'inci sırada
Spor Toto 3.lig, 3. grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor deplasmanda ...
Çintımar basın toplantısı düzenledi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Fatih Çintımar, Atlama kulesinde ...
Karakaya ve Alkan'a altın ödülü
Tuncay Karakaya ve Hüseyin Alkan, Erzurum Vali vekili Naci Aktaş tarafından altınla ödüllendirildi.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri