Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Öğretmene şiddete hayır!
Öğretmene şiddete hayır!
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
HABERLER>SAĞLIK & YAŞAM
24 Ekim 2023 Salı - 12:42

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi tamamlandı

2. Uluslararası 17. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 19-20 Ekim 2023 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi tamamlandı

2. Uluslararası 17. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 19-20 Ekim 2023 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından ilk kez düzenlenen kongre, bilimsel bir etkinlik olmanın ötesinde akademisyenlerin etkileşime girmelerine zemin hazırlayan, uygulayıcıların tecrübelerini verimli bir şekilde aktarmalarına olanak sunan önemli bir organizasyon olarak ön plana çıktı. En son 2018 Yılında Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi’ne Cumhuriyetin 100.Yılında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliği yaptı.
Büro Yönetimi ve Sekreterlik alanındaki akademisyenlerin birbirleriyle bağlantılarını güçlendirdiği Kongre, hem alandaki gelişmelerin ele alınması hem de mevcut sorunların çözümüne yönelik fikirlerin tartışılması açısından önemli bulundu. Bir yandan geleneksel büro yönetimi odaklı çalışmalar, değişen toplumsal koşullar bağlamında güncellenerek sürdürülürken, diğer yandan da dijital odaklı araştırmalarla yönetici asistanlığının ilgi ve etkinlik alanı çeşitlilik gösteriyor. Bu gelişmeler ışığında bu yılki temasının “Dijital Çağda Yönetici Asistanlığı” olarak belirlendiği kongrede, yöntembilimsel, kuramsal ve kavramsal tartışmaların yeni boyutlar kazanarak devam etmesi amaçlandı.
Kongre’nin açılış konuşmalarını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özlem Topçuoğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Akan ve Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir gerçekleştirdi. Kongrenin açılış panelinde; Dr. Hüriye Subaşı moderatörlüğünde Atatürk Üniversitesi Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Çavuşoğlu; Atatürk Üniversitesi Dijital Mecralar Müdürü Doç. Dr. İbrahim Etem Zinderen; Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Akbulut; Balsoy Mountain Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Bayrak Uçar sunumlarını gerçekleştirdi.
2. Uluslararası 17. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi’nde iki farklı salonda 6 oturumda 15 farklı üniversiteden toplam 28 bildiri sundu. Kongrenin kapanış panelinde konuşan Düzenleme Kurulu Ortak Başkanı Dr. Hüriye Subaşı, kongrenin gerçekleştirilmesini sağlayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı başta olmak üzere Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Akan ve düzenleme kurulu üyelerine teşekkür etti. 2024 yılında gerçekleştirilecek 3. Uluslararası 18. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi için gönüllü olan Bartın Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Ayşenur Açıkell’e kongre flamasını Dr. Hüriye Subaşı teslim ederek kongrenin ilk günü tamamlandı. Kongrenin ikinci gününde gezi programı gerçekleştirildi; katılımcılar, Erzurum’un tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret ettikten sonra kongre programı tamamlandı.

 
Tarıkdaroğlu’ndan MHP’ye ziyaret
 
Tortum Şelalesi gökkuşağı ile bezendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Çiftçi’den PTT’ye kutlama
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, PTT’nin 183. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle ...
Tarıkdaroğlu Aile odaklı hizmetleri paylaştı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Atatürk ...
Gönüllü Annelerden Hayır Çarşısı etkinliği
Erzurum Gönüllü Anneler Derneği tarafından düzenlenen Hayır Çarşısı etkinliğine ...
 
ASKOM’dan İsrail’e tepki
2023 yılının 2. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon (ASKOM) ...
OBM’de izin ve irtifak eğitimi başladı
Orman Genel Müdürlüğü’nün 2023 Yılı Eğitim Programı Mesleki Eğitimler ...
Kentsel Dönüşümde yeni adım
Türkiye’nin yapı stokunun yenilenmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim ...
 
Çaresiz aile destek bekliyor
Erzurum’da SMA hastası olan bebeklere yeni bir isim daha eklendi. 6 aylık ...
Camide çocuk şenliği düzenlendi!
Erzurum İl Müftülüğü tarafından organize edilen "çocuk-camii buluşması" ...
'Erzurum kendi elektriğini üretiyor'
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, enerji yatırımlarının önemine dikkati çekti.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri