Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
HABERLER>SPOR
26 Ağustos 2011 Cuma - 13:55

Büyükşehir Anadolu Üsküdarı konuk edecek

Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Anadolu Üsküdar'la karşı karşıya geleceği maç ise, saat 16.0

Büyükşehir Anadolu Üsküdarı konuk edecek

Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Anadolu Üsküdar'la karşı karşıya geleceği maç ise, saat 16.00'da başlayacak. Yeni Erzurum
Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmadan Erzurum BBS'nin galibiyetle ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, taraftarların da, ligin ilk karşılaşmasına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Süper Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, üstün bir performans sergileyerek taraftarlarına futbol ziyafeti çekeceğini söyledi. Başkan Küçükler, iki hafta önce hazırlık maçında Gümüşhanespor'la karşılaşan Erzurum BBS'nin, lige galibiyetle başlayacağına inandığını belirterek, böyle bir sonucun elde edilebilmesinde taraftar desteğinin de büyük önem taşıyacağını ifade etti. Küçükler, Erzurum'un bir spor kenti olduğunu ve profesyonel ligde temsil edilmenin kent için büyük bir önem taşıdığına dikkati çekerek, "Erzurum'un sporun merkezi olabileceğine dair kanaatimiz her zaman tam oldu. Kaldı ki, Erzurum'u kış sporları merkezi haline getiren 2011 Kış Oyunları'nın gerçekleştirilmesi yönündeki en önemli adımı da, hükümetimizin ciddi desteğiyle yine bizler atmıştık. Büyükşehir Belediyesi olarak, oyunlara Erzurum'un aday gösterilişi, işte bu kanaat ve inancın bir eseriydi. Bugün aynı iddiamızı futbolda da sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyespor'un, Erzurum'un marka futbol takımı haline geleceğine inanıyoruz. Erzurum BBS'yi kurduktan sonra yaşadığımız süreç ve elde ettiğimiz tüm başarılar, bu husustaki haklılığımızı gözler önüne serdi. Şampiyonluk elde ederek, Bölgesel Amatör Ligi'nden 3. Lig'e yükseldik. Yükselişimiz bununla sınırlı kalmayacak, devam edecek" diye konuştu.
BAŞKAN KÜÇÜKLER'DEN FUTBOLSEVERLERE DAVET
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, açıklamasında taraftarlara ve futbolseverlere de çağrıda bulundu. Başkan Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un lige hızlı bir başlangıç yapabilmesi için herkesi Yeni Erzurum Stadyumu'na beklediklerinin altını çizerek, "Bu takım Erzurum'un takımı ve Erzurum'u temsil edebilmenin mücadelesini veriyor. Bu mücadele sürecinde en az oyuncular kadar, futbola gönül vermiş Erzurumlu taraftarlara da büyük görevler düşüyor. Bu nedenle Pazar günü çıkacağımız maçta yanımızda Erzurumlu taraftarları görmeyi çok istiyoruz. Bu destek ve beraberlik, inanıyorum ki takımımızın gücüne güç katacak." dedi.
Öte yandan Pazar günü çıkacağı Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da, çalışmalara yarın da devam edilecek. Teknik Patron Hasan Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un, yeni transfer edilen oyuncular sayesinde çok farklı ve daha etkin bir yapıya kavuştuğunu belirtti. Çelik, yaklaşık 10 gündür sürdürülen idmanların oldukça verimli geçtiğine dikkati çekerek, “Takım idmanlarda gerçekten göz doldurdu. Oyuncuların sergiledikleri performansın, Pazar günü futbol şölenine dönüşmesini bekliyoruz.” diye konuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ise, “Taraftarlarımızı ve tüm sporseverleri 28 Ağustos Pazar günü Yeni Erzurum Stadyumu’nda oynayacağımız maça bekliyoruz.” dedi.

 
Tatiliniz kredi borcuyla zehir olmasın
 
Her evden bir fitre, bir iftar Afrika'ya
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANKARA VİZYON ERZURUM’DA KAMPTA
Ankara Vizyon Buz Sporları Kulübü Buz Pateni Takımı, Erzurum’da kampa ...
Öğrenciler Yetenek Sınavında
Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda (BESYO) ...
Üniversiteli olmak için ter döküyorlar
Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndaki ...
 
Türkiye Şampiyonu Erzurum’dan
Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Ümit-Genç ve ...
Erzurumlu sporcu Türkiye şampiyonu
Konya'da yapılan Ümit-Genç ve 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda ...
Büyükşehir evinde berabere
Bolu kampından döndükten sonra yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde ...
 
Büyükşehir'den maça davet
Spor Toto 3. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un ...
Ciritte heyecan dorukta
Erzurum Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2010-2011 Yılı Mahalli ...
Erzurum Spor başkenti oldu
2011 Kış Oyunları'nın ardından Erzurum'da bir önceki yıla göre turizm ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri