Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
YSK itirazları karara bağladı
YSK itirazları karara bağladı
TBMM'de yoğun gündem
TBMM'de yoğun gündem
MHP'de Başkanlık Divanı açıklandı
MHP'de Başkanlık Divanı açıklandı
SSB’den 'BAYKAR' açıklaması
SSB’den 'BAYKAR' açıklaması
'Dikkatlerin Gazze'ye yoğunlaşmasını diliyoruz'
'Dikkatlerin Gazze'ye yoğunlaşmasını diliyoruz'
HABERLER>GUNDEM
6 Nisan 2020 Pazartesi - 16:42

Doğu’dan Devletin sosyal vefasına dualı vefa

Hakkari Yüksekova’da korona virüs musibetinin defi için vatandaşlar kurban keserek, yoksullarla paylaşımda bulunurken, Elazığ’da bir vatandaşın devletin desteklerine teşekkürünü dillendirdiği şiiri "sosyal vefa’ya, şiirli "vefa" olarak gündem oluşturdu.

Doğu’dan Devletin sosyal vefasına dualı vefa

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde Korona virüs önlemlerine özel bir dikkat ve uygulamalarda hassasiyet kaydediliyor. Hakkari Yüksekova’da korona virüs musibetinin defi için vatandaşlar kurban keserek, yoksullarla paylaşımda bulunurken, Elazığ’da bir vatandaşın devletin desteklerine teşekkürünü dillendirdiği şiiri "sosyal vefa’ya, şiirli "vefa" olarak gündem oluşturdu. Doğu illerinden Allah devlete zeval vermesin niyazları yükselişini sürdürdü.

BİNGÖL'DE SOKAĞA ÇIKAN VATANDAŞA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITILDI

Bingöl'de Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkan vatandaşlara ve esnafa ücretsiz steril maske dağıtımı yapıldı.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, pazar yerleri, marketler, toplu ulaşım araçları ve toplu çalışma alanlarında steril maske dağıtımına başlandığı belirtildi.

Açıklamada, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Kovid-19 tedbirleri kapsamında çalışmak zorunda oldukları için evlerinde kalamayan vatandaşlarımız başta olmak üzere maske kullanımının zorunlu olduğu alanlarda vatandaşlarımıza steril maske dağıtımını sürdürüyor. Pazar yerlerini sıkı denetim altına alan zabıta ekiplerimiz, pazarcıların maske takıp takmadığını, eldiven kullanıp kullanmadığını da denetliyor. Sosyal mesafe kuralı kapsamında tezgahların önüne bir metre güvenlik şeridi çekiliyor. Pazar semtlerinde alışveriş yapan vatandaşlarımıza da 14 kural ve sosyal mesafe kuralları hakkında bilgilendirmeler yapılıyor”denildi.

Korona virüs ile mücadele kapsamında tüm tedbirlerin titizlikle alındığı aktarılan açıklamanın devamında," Valiliğimiz öncülüğünde tüm tedbirler alınıyor. Şehir merkezinde el dezenfektan otomatları kuruldu, başta toplu taşıma araçları ve kamu kurumları olmak üzere ticari taksiler, toplu yaşam alanları, ATM’ler, köy ve ilçe minibüsleri gibi pek çok alan düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ana caddeler düzenli bir şekilde temizleniyor, şehrimizin tüm içme suyu depoları temizlenerek klorlanıyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin market ve gıda sektörüne yönelik denetimleri sıkı bir şekilde sürdürülüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımı devam ediyor”ifadeleri kullanıldı.

TATVAN’DAKİ ÖĞRENCİLERDEN “EVDE KAL TÜRKİYEM” MESAJI

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki İstasyon İlkokulu öğrencileri ve sınıf öğretmeni tarafından hazırlanan video ile “Evde Kal Türkiyem” mesajı verildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgınından korunmaya yönelik ülke genelinde tedbirler alınırken, Tatvan ilçe merkezindeki İstasyon İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Elif Büyükdere ile öğrencileri tarafından anlamlı bir video hazırlandı. Sosyal medya aracılığıyla yayınlanması planlanan videoda insanların evde kalmaları konusunda uyarılar yer alıyor. Videoda ilkokul birinci sınıf öğrencileri “Evde Kal Türkiyem” diyerek Korona virüs salgınından korunmak için sosyal bir mesaj verdi.

Videonun, sınıf öğretmeni Elif Büyükdere öncülüğünde 1-D sınıfı öğrencileri tarafından hazırlandığını söyleyen İstasyon İlkokulu Müdürü Kemal Sönmez, “Bütün dünyayı kapsayan Korona virüsün tehlikelerinden korunmak amacıyla, sınıf öğretmenimiz Elif Büyükdere öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından kısa bir video klip hazırlanmıştır. Bu videoda amaç, virüsten korunmak tedbirleri kapsamında ‘EvdeKal’ mesajı vermektir. Virüsün daha fazla insana bulaşmaması için öğrencilerimiz bu video aracılığıyla evde kalınması konusunda çağrılarda bulunuyor. Bu tehlikeli virüsün, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyayı terk etmesini diliyoruz. Virüsten dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalara da acil şifalar diliyorum” dedi.

SOSYAL MESAFE KURALINI İHLALE CEZA

Erzincan’da servislerle sabah işe giderken sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 100’e yakın yolcu ve şoföre trafik ekipleri tarafından ceza kesildi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar Erzincan Valiliği önünde yine sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak eylem yaptı.

Erzincan kent merkezinde korona virüs (Covid-19) salgınının önlenmesi amacıyla alınan tedbirler kapsamında bugün sabah saatlerinde trafik ekiplerince araçlar üzerinde denetim yapıldı. Denetimler sırasında bazı servislerde sosyal mesafe kurallarına riayet edilmediği tespit edildi. Bunun üzerine servislerde bulunan 100’e yakın yolcuya 350 TL, araç sürücülerine ise 3 bin 500 TL para cezası kesildi.

“SOSYAL MESAFE KURALLARINI İHLALDEN CEZA YEDİLER”

Ceza kesilen vatandaşlar ve araç sürücüleri duruma tepki göstermek için Erzincan Valiliği önünde toplanarak alkışlı eylem yaptı. Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile görüşmek için eylemlerini sürdüren kalabalığa zaman zaman polis ekipleri müdahalede bulunarak kısa süreli gözaltılar yaptı.

Daha sonra Erzincan Valisi Arslantaş, grubun yanına gelerek vatandaşlarla görüştü. Grup içerisinden seçilen bazı sözcüler Valilik Makamında Vali Ali Arslantaş ile görüşerek eylemi sonlandırdı.

"SOSYAL VEFA’YA, ŞİİRLİ "VEFA"

Elazığ'da 70 yaşındaki emekli öğretmen Şükrü Aslan, kendisini yalnız bırakmayan Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan etkilenip, şiir kaleme aldı. O şiir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medyasından paylaşmasıyla on binlerce beğeni aldı. Grupta yer alan Psikososyal Destek Hizmeti sunan ekibin ziyaret ettiği Aslan'a şiir kitabı hediye edilirken, Vali Çetin Oktay Kaldırım'da telefonla arayarak teşekkür etti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının aldığı kararla 65 yaş üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden ayrılmasının kısıtlanması üzerine Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki evinden dışarı çıkmayan 70 yaşındaki emekli öğretmen Şükrü Aslan, eşi Esma Aslan'la birlikte alınan tüm kurallara uyuyor. Evden çıkmaları kısıtlananların tamamına ise Valilik koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu, hem psikososyal destek veriyor, hemde ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personellerinden oluşan ‘Psikososyal Destek Ekibi’ de emekli öğretmen Aslan'ı arayarak hem destek verdi, hemde de bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Bu duruma duygulanan Aslan, ekibe yazdığı duygu yüklü şiirle teşekkür etti.

BAKAN SOYLU O ŞİİRİ PAYLAŞTI, ON BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Sosyal Destek grubuna teşekkür amaçlı emekli öğretmen Aslan'ın yazdığı şiiri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da, sosyal medya hesabından Elazığ'a, Şükrü amcamıza selam" notuyla paylaştı. Bakan Soylu'nun paylaştığı şiir, kısa sürede on binlerce beğeni aldı. Sosyal Destek ekibi de, Aslan çiftini evinde ziyaret edip çiçek verdi, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın gönderdiği şiir kitabını hediye etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Vali Kaldırım'da, Şükrü amcayı telefonla arayarak, hem yazdığı şiirden dolayı teşekkür etti, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, İçişleri Bakanlığı koordinesinde kurulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' hakkında bilgi verdi. Duygulu anlar yaşayan Şükrü amca ise mutluluğunu dile getirdi.

Korona virüsü ortaya çıktıktan sonra Antalya’ dan Elazığ’a geldiğini anımsatan emekli öğretmen Şükrü Aslan “15 gün kadar önce Antalya’da kalıyorduk. Bu virüs ilk çıktığı zamanlar bu kadar sıkı tedbir söz konusu değildi. Dışarıya çıkmamaya dikkat ediyorduk. İller arası ulaşımda problemler doğunca hemen bilet alarak hemen Elazığ’a döndük. Ondan sonrada da içerideyiz. Bunlar beklenen şeyler ve dönem dönem bu benzer hastalıklar, rahatsızlıklar oluyor. Biz yaşımız gereği, bu hastalıkları kullar üretse bile Allah tarafından kullara imtihan olarak kabul ediyoruz. Bunlara uymayı da dinimiz gereği farz babında kabul ederek uymaya çalışıyoruz. Bu şekilde uyulması gerektiğine inandığım için bütün dinleyenlere ve izleyenlere mümkünse hem canınız için hem de bu işin vebaline girmemek için evde kalmak gerekiyor” dedi.

"YALNIZ DEĞİLİZ GÜVENECEĞİMİZ, ARKAMIZDA BİR DEVLETİMİZ VAR"

Ekiplerin sürekli arayıp sorduklarını dile getiren Aslan, ilk kez arandığı için de çok duygulandığını belirterek, “Arıyorlar, soruyorlar. Bilhassa hiç arayıp sorulmayan kişilerin bu halde onların aranması duygulandığım gibi duygulandırıyor. Duygulandığımız zaman da bazı şeyleri ifade etmekte zorluk çekiyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Artık yalnız değiliz güveneceğimiz, arkamızda bir güç bir devletimiz var. Yapacağımız şeyler kanunu görevlerimizi yerine getirmektir. Bizden de fazlası istenmiyor zaten. Kendi çabamızla ne kadar faydalı olursak inşallah devlete de millete de o kadar faydalı olacağımız kanaatindeyim. Yapılan çalışmaları takdirle karşılıyorum ve böylede uygulanması gerekiyor. Aradıkları zaman baya duygulanmıştım, hiç kimse aramamıştı. Bu güne kadar böyle bir aramayla muhatap olunca gerçekten minnet, saygı duydum. Allah razı olsun diyorum. Bunun gibi hiç aranmayanların da aranmasında fayda var ve yapılan çalışmalar da takdire şayandır. Gerçekten bunları hiç bir zaman yabana atmamak lazım. Bu işlerden hoşlanmayanları ve bunu değişik yorumlayanları anlamak mümkün değil"dedi.

Zaman zaman duygulandığını ve o şiiri yazmasının da anlık olduğuna değinen Aslan, telefonla konuştuktan hemen sonra telefonun mesaj bölümüne şiiri yazdığını da sözlerine ekledi.

Kalabalık servislere sosyal mesafe kurallarına riayet ederek binip valilik önünden ayrıldı.

YÜKSEKOVA’DA KORONA VİRÜSÜNE KARŞI KURBAN KESİLİP DUA EDİLDİ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde korona virüsü salgınının def edilmesi için kurban kesilip dua edildi.

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve Türkiye’de de can almaya devam eden korona virüsüne karşı alınan tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Yüksekova ilçesine bağlı Kilimli köyünün sakinleri de virüs belasının def edilmesi için üç büyükbaş hayvanı kurban olarak keserek dua ettiler.

Açıklamalarda bulunan köyün imamı İbrahim Çobanoğlu, köy halkıyla yaptıkları istişareler sonucu ‘sadaka belâyı def eder’ şiarıyla kurban kestiklerini belirterek, “Allah’a sonsuz hamd-û senalar olsun ki insanımız darlığı, sıkıntıyı anlayan sağlam bir zemine sahiptir. Köy sakinlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yüce Allah makamında kabul buyursun” dedi.

UYARILARA UYAN KARSLILAR EVDE KALMAYI TERCİH ETTİ

Korona virüs (Covid-19) kapsamında Kars’ta yapılan uyarılara vatandaşlar evlerinde kalarak destek veriyor.

Sürekli yapılan uyarılara destek vererek evlerinde kalan vatandaşlar, ihtiyaçlarını ise ‘kurye’ hizmeti veren marketlerden karşılıyor. Evlerinde kalmalarının kendi sağlıkları açısından önemli olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, mecbur kalmadıkları takdirde evlerinde kalmayı tercih ediyor.

Kars'ta ise 65 yaş üzeri ile 20 yaş altındaki vatandaşların sokağa çıkma yasağının ardından caddeler tamamen boş kaldı. Çoğu vatandaşlar işyerlerini dahi açmazken, Korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan "evde kal" çağrısı kentte tam anlamıyla uyulduğu gözlendi.

Kars'lılar yeni tip Korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında vatandaşları yardım ve desteklerin yetkililer tarafından evlerinde ödenmesi de kenttin boş kalmasında etken oldu.

MUŞ’TA BİR BELDE VE BİR KÖY DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Muş merkeze bağlı Karaağaçlı beldesi ve Bulanık ilçesi Demirkapı köyü korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, korona virüs testlerinin pozitif çıkması ve köy içi temasının çok yoğun olduğunun anlaşılması nedeniyle; Bulanık ilçesine bağlı Demirkapı köyü ile Muş merkeze bağlı Karaağaçlı beldesinin İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 14 gün karantina altına alındığı belirtildi.

Öte yandan; Muş’ta daha önce merkeze bağlı Yazla, Alagün ve Bulanık ilçesi Yazbaşı ile Korkut ilçesi Güneyik köyleri karantinaya alınmıştı. Yeni alınan kararla karantinaya alınan yerleşim yeri sayısı altıya yükselmiş oldu.

EVDE KALAN VATANDAŞLARA DAVUL ZURNALI MORAL

Malatya'da davulcu ve zurnacıdan oluşan ekip, korona virüs (Kovit-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan yaş grubuna moral vermek için sokak sokak gezerek 'Evde kal' çağrısı yaptı.

Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını önlemleri kapsamında dışarı çıkmayan vatandaşları unutmayan düğün çalgıcıları sanatlarını konuşturarak insanlara keyifli dakikalar yaşattı. Bazı vatandaşların alkışla, bazılarının ise para atarak teşekkür ettiği ikili, mesaj vermeyi de ihmal etmiyor. 'Evde kal, evde hayat var' diyerek güzel günlerin yakın olduğuna işaret eden sıra dışı ikili boş sokaklarda renkli görüntüler oluşturdu.

MALATYA 112 AİLESİNDE BAŞARI ÖYKÜSÜ YAZILIYOR

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Kovit-19) salgını ile mücadelede kapsamında topyekun bir mücadele içerisinde bulunan sağlıkçılar yeni bir başarı öyküsü yazıyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında Elazığ Sivrice merkezli yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden büyük ölçüde etkilenen Malatya 1 saat içerisinde kontrolü sağlayan ve Elazığ'a 23 ekip ile destek çıkan Malatya 112 ailesi bu günlerde de korona salgını ile ciddi bir mücadele veriyor.

Sağlık Çalışanları Eğitim ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Muhammed Yetek, özellikle Malatya 112 Başhekimi Uzm. Dr. Serdar Derya’nın gece gündüz demeden üstün bir gayret ile çalıştığını gördüklerini belirterek, “Sahada aktif görev alan tüm personelinin aktif çalıştığı bu dönemde idari personellerinin de Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında sahada olmasını takdir ile karşılıyoruz. Valimiz Aydın Baruş, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Recep Bentli ile birlikte kendisinin önderliğinde gece gündüz hizmet veren, vatandaşların en az hasarla kurtulması için kendi ailelerini ve sağlığını bir kenara bırakan personelleri ile birlikte gece gündüz mesai yapan başhekimimize milletçe sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Uzm. Dr. Serdar Derya’nın Türkiye genelinde uzman doktor olarak 112 Başhekimliği yapan sayılı kişiler arasında olduğunu belirten Yetek, “Başhekimimiz gösterdiği gayret ile her türlü takdiri hak ediyor. Kendisine ve 112 ailesine teşekkürlerimi iletiyor, bu mücadelede bir an önce galip gelmeyi diliyorum. Biz bize yeteriz Türkiyem” ifadelerine yer verdi.

TUNCELİ’DE EVDE KALANLARA SICAK YEMEK SERVİSİ

Tunceli’de özel bir işletme, koronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunmaya başladı.

Çin’de başlayıp dünyayı saran Korona virüs nedeniyle ülke genelinde alınan tedbirler arttırılarak devam ediyor. İçişleri Bakanlığının genelgesi sonrasında evlerinden çıkması kısıtlanan vatandaşlara yönelik kurulan “ Vefa Sosyal Gurubu” hazırlanan ihtiyaç paketlerini ulaştırdığı gibi talep ettikleri ürünlere göre de alışverişlerini gerçekleştiriyor. Grubun yanı sıra yanı sıra Tunceli’de özel bir işletmenin sahibi olan Ozan Yıldız, 62 vatandaşa 1 Haziran 2020 tarihine kadar sıcak yemek ikramında bulunmaya başladı. Hazırlanan yemekler, vefa grupları tarafından hergün ailelere ulaştırıldığı bildirildi.

İşletmecinin bu duyarlı davranışının ardından Vali Tuncay Sonel sosyal medya hesabından teşekkür ederek, “ Kahve Arası İşletmesi, 65 yaş üstü büyüklerimiz ile kronik hastalıkları olan 62 vatandaşımıza 1 Haziran 2020 tarihine kadar, Vefa Sosyal Destek Gruplarımız içinde ücretsiz, her gün düzenli olarak sıcak yemek verecektir" dedi.

BİLMEZ’DEN ‘MİLLİ DAYANIŞMA’ KAMPANYASINA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Milli Beraberlik ve Dayanışma' kampanyasına destek veren Vanlı iş insanı, STK temsilcisi, kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da iş insanları, kamu kurumu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından yoğun ilgi gören ‘Milli Beraberlik ve Dayanışma’ kampanyası güçlü bir destekle devam ediyor. Kampanya ile ilgili bir video paylaşarak katılımcılara teşekkür eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, bu anlamlı desteklerin unutulmayacağını ifade ederek, “Kıymetli Vanlı hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na gösterdiğiniz ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bir Vanlıya yakışır şekilde gerçekleştirdiğiniz bu anlamlı desteklerinizi hiç kimse hiçbir zaman unutmayacaktır. Nakdi desteklerinizi Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen banka hesap numaralarına; ayni yardımlarınızı ise valilik ve kaymakamlık bünyelerinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları ile iletişime geçerek yapabilirsiniz. Biz bize yeteriz Türkiyem” dedi.

 
Erzurum’da 11 yılda 2020 şirket kuruldu
 
Sekmen: “Ümitsizlik bize yakışmaz”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş’tan Berat Kandili mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Ailelerin evlat nöbeti 217'nci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Haşimoğlu törenle uğurlandı
TBMM 1. Yasama Dönemi Oltu Mebusu Yasin Haşimoğlu’nun ikinci oğlu Emekli ...
 
Horasan – Kars yolunda korona denetimi
İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ve Zonguldak’a giriş çıkışın yasaklanmasının ...
İçişleri’nden “Sokak Hayvanları” konulu genelge
İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ...
Ücretsiz maske başvuruları e-Devlet üzerinden yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan 20-65 yaş ...
 
Sokağa çıkma yasağından muaf tutulacaklar açıklandı
İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma yasağı kapsamında 81 il valiliğine 18-20 ...
Göğebakan: ‘Adalet bir toplumda en üstün değerdir’
Göğebakan, hukuk sisteminin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan ve savunma ...
Drone ile görüntülendiler
Erzincan ile Tunceli arasında yer alan Munzur Dağlarında gezinen dağ keçisi ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri