Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ev Hanımları Dil ve Edebiyat Konağı'nda buluştu
Ev Hanımları Dil ve Edebiyat Konağı'nda buluştu
Boluspor Teknik Direktör Erdal Güneş ile anlaştı
Boluspor Teknik Direktör Erdal Güneş ile anlaştı
ASHAM çocuk haklarını paylaştı
ASHAM çocuk haklarını paylaştı
Şenkaya Göreşken Bayraklarla donatıldı
Şenkaya Göreşken Bayraklarla donatıldı
Yüzyılın soykırımı ilk kez kayda geçirildi
Yüzyılın soykırımı ilk kez kayda geçirildi
HABERLER>EKONOMİ
29 Ocak 2026 Perşembe - 09:52

ETSO Meclisi toplandı

Kılıç, Erzurum iş dünyasının ufkunu açacak uluslararası temaslara ve şehrin ekonomisine yön verecek stratejik adımlara dikkat çekti.

ETSO Meclisi toplandı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz idaresinde, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, Yönetim Kurulu’nun bir aylık faaliyet raporunu sunan ETSO Başkanvekili Serhat Kılıç, Erzurum iş dünyasının ufkunu açacak uluslararası temaslara ve şehrin ekonomisine yön verecek stratejik adımlara dikkat çekti.Başkanvekili Kılıç, ay içerisinde şehrin ekonomisi ve kalkınma hamleleri üzerine önemli konukları ağırladıklarını belirtti. Önceki dönem Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile 2. OSB vizyonunu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve İYİ Parti heyeti ile bölgesel kalkınma konularını istişare ettiklerini ifade eden Kılıç, "Şehrimizin ortak paydası olan kalkınma hedeflerimizi her platformda dile getiriyor, Ankara ile yerel arasındaki köprüyü sağlam tutuyoruz" diye konuştu.
Gençlik, eğitim ve gelecek
Erzurum’un geleceği olan gençlere ve girişimcilere yönelik projelere özel bir parantez açan Serhat Kılıç, YÖK-TOBB protokolü çerçevesinde mesleki eğitimde üniversite-sektör iş birliğini güçlendirdiklerini söyledi. Kılıç; TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu ile yürütülen "Ters Mentorluk" programı ve "GÜÇ - Gençliğin Üretim Çağı" projelerinin, nitelikli insan kaynağı yetiştirme noktasında hayati önem taşıdığını vurguladı.
Toplantıda ayrıca; 2. OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı kararları, TSKGV ile savunma sanayii istişareleri, Düzgün Marketler Grubu açılışıyla yerel sermayeye verilen destek ve Türk Ticaret Bankası ile ihracatçıya finansman desteği konuları detaylıca ele alındı.
Toplantı, meclis üyelerinin dilek ve temennilerini iletmesiyle sona erdi.

 
Palandöken geçidinde sis ulaşımı olumsuz etkiliyor
 
Kayak Merkezleri kar kalınlıkları açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Et üretiminde Erzurum Pilot iller arasında
Erzurum’da kırmızı et üretimi için pilot proje masaya yatırıldı.
Erzurum’da 2025’te 94 şirket kapandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 2025 yılında 94 şirket ...
Erzurum Bölgede 4, ülkede 40’ıncı sırada
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - TOBB 2025 yılı Birikimli Şirket kurulum ...
 
Erzurum ekonomisine 366 yeni şirket katıldı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 2025 yılında 366 şirket ...
Erzurum esnafı 1 yılda 44,5 milyarlık çek ödedi
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 2025 yılında 44,5 milyar ...
Erzurum’un bölge payı yüzde 14.5’e yükseldi
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum 2025 yılı bandında zamanında ...
 
Şimşek dezenflasyon sürecini değerlendirdi
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "12 ay sonrası enflasyon beklentileri ...
2025'te kurulan şirket sayısı yüzde 1,5 azaldı
2025 yılında kurulan şirket sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,5 azaldı.
İl Tarım Müdürlüğü besicileri bilgilendirdi
Erzurum’da buzağı kayıplarını önlemek amacıyla hazırlanan ve DAP Bölge ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Vicdanın Aynasında Üç Gerçek: Darfur, İrade ve Adalet
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Erzurum'un Kredi Hikâyesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri