Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>GUNDEM
17 Şubat 2020 Pazartesi - 02:26

Erdoğan’dan, Gönül Seferberliği vurgusu

Erdoğan, “Bu ülkede herkesin gönlünü kazanmadan orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi yerine getirmiş sayamayız. AK Parti kurulduğu günden bu yana seçimlerde istisnasız birinci çıkmasının bu anlayışla çalışmasına borçludur.” dedi.

Erdoğan’dan, Gönül Seferberliği vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu ülkede herkesin gönlünü kazanmadan orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi yerine getirmiş sayamayız. AK Parti kurulduğu günden bu yana seçimlerde istisnasız birinci çıkmasının bu anlayışla çalışmasına borçludur.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Törenine katıldı. Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına kısa bir ara vererek, 39 ilçeden partiye yeni üye olan kişiler arasında rastgele isim çekerek arayıp tebrik etti.

“AK PARTİ 10 BUÇUK MİLYONA YAKIN TÜRKİYE’NİN EN FAZLA ÜYEYE SAHİP PARTİSİDİR”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Üye sayımız artıyor ailemiz büyüyor. Bu çalışmanın önümüzdeki aylarda aynen devam edeceğine inanıyorum siyasi partilerde üye çalışmaları zordur. Büyük emek ve azim ister. Gençlik kollarında aktif siyasete başladığım 1976’dan bu yana bu çalışmaların zahmetine yakinen şahidim. Üye sayısının bir partinin gerçek gücünü yansıttığını da biliyorum. Bunun için AK Partiyi kurduğumuzdan bu yana teşkilatlarımızdan bu noktada asla taviz vermediğimiz en önemli faaliyet üye sayısını artırma çalışmasıdır. Bugün AK Parti 10 buçuk milyona yakın Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisidir. Bu dünyada da böyledir. Örneği yok. Kime bunu söylersek hepsi şaşırıyor. Aynı şekilde bir milyonu aşan genç ve 4 milyon 700 bini aşan kadın üye sayısıyla bu alanda da rakipsiz durumdayız. Üye sayımız toplam seçmenin yüzde 19 gibi önemli bir oranına ulaşıyor. Bu önemli ama bize göre yeterli olmayan bir orandır. Türkiye’nin önceki yıl 82 milyon nüfusu 57 milyon seçmeni vardı. Geçtiğimiz yıl nüfus 83 milyonu aştı. Amacımız 83 milyon insanımızın her bir ferdini bu büyük ailenin bir parçası haline getirmektir. Bu ülkede herkesin gönlünü kazanmadan orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi yerine getirmiş sayamayız. AK Parti kurulduğu günden bu yana seçimlerde istisnasız birinci çıkmasının bu anlayışla çalışmasına borçludur. Türkiye’nin en çok oy alan ve 17 yılı aşkın süredir iktidarda bulunan partinin genel başkanı olarak milletimizle buluşuyoruz. Partimizin her kademesindeki kardeşimden aynı gayreti bekliyorum. Mahalle temsilcimiz mahallesine, il teşkilatımız iline, merkez karar yönetim kurulu üyelerimiz sorumluluk alanlarındaki yerlere genel merkezimizi bütün Türkiye’ye bu şekilde sahip çıktığı sürece Allah’ın izniyle AK Parti'nin sırtını yere getirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

“AK PARTİ”

Üye çalışmalarının sürmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gece Pakistan’dan döndüm. Bu çalışmaları orada da yaptık. Çünkü AK Parti ulusal bir coğrafyaya değil uluslararası bir coğrafyaya hitap eden bir partidir. Öyleyse bunun için çalışmalarımızı yapacağız. Bu sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Bu sorumlulukla biz aynı zamanda o kadim tarihimizden aldığımızı mesuliyetle bu yola devam edeceğiz. AK Parti milletin partisidir. İsminden, programından başlayacak her şeyiyle milletimize hizmetkar olacak bir anlayışıyla inşa ettik. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Burada kibir yok. Birileri afra tafra yapabilir, gurur satabilir. İnsanlara tebessümü kendi nezdinde haram görebilir. Ama biz bunu asla yapamayız. Bizim için tebessüm bir sadakadır, bunu böyle bilip yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'de kuruluşu tepeden tabana doğru değil, tabandan tepeye doğru gerçekleştirilmiş ilk ve tek parti AK Partidir. Bunun için diğer faaliyetlerimizle birlikte üye çalışmalarımızı aksamaya, gevşemeye göz boyamaya meydan vermeden samimi bir şekilde sürdürmeliyiz. Üye çalışmaları aynı zamanda kapı kapı dolaşmak, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmamak anlamına geliyor. Seçimden seçime milleti hatırlayanların yıllardır oy oranlarını 1 puan dahi artıramamış olmaları bizim için önemlidir. AK Parti’nin olması gereken yer yüzde 50’lerin çok üzeridir. İnşallah yeni üye çalışmaları ve kongre sürecinde yürüteceğiz çalışmalarla bunu sağlayacağız. Her üye adeta birer çarpan olarak artacak” diye konuştu.

 
'Erzurum maçını kafamızda oynamaya başlayacağız'
 
“AK Parti güçlü olursa Türkiye de güçlü olur”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
194 hasta kar üstü araçlarla kurtarıldı
Erzurum’da son 5 ayda kar ve tipiden dolayı kapanan köy yollarında mahsur ...
7 aile evladına kavuştu
Diyarbakır’da 13 Ocak’ta HDP il binası önünde oturma eylemine katılan ...
Ailelerin evlat nöbeti 167'nci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
‘Asla unutmayacağız’
Erdoğan, Pakistan halkının, Kurtuluş Savaşı sırasında, ekmeğinden artırarak ...
Bakan Gül’den Hakk vurgusu
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, FETÖ’nin yargı sisteminde oluşturduğu tahribattan ...
Erzurum’dan bir aile daha evlat nöbetine katıldı
Erzurum’dan evlat nöbetine katılan Mikail Aslan, "Vicdansızlar oğlumu ...
 
Büyükşehir’den “Çevre Çalıştayı
Büyükşehir Belediyesi, “Atık ve Atık Yönetimi Çalıştayı”na ev sahipliği yaptı.
Aç kalan kurtlar köye indi
Erzurum’da kar ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulamayan 20 kurt köye indi.
81 ilde din istismarıyla kararlı mücadele
Erbaş, 81 ilde din istismarıyla mücadele programları düzenlediklerini ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri