Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
İşgücü istatistikleri açıklandı
İşgücü istatistikleri açıklandı
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
HABERLER>EKONOMİ
3 Mayıs 2013 Cuma - 03:57

Ergüney hedeflerini açıkladı

Erzurum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığına kısa bir süre önce seçilen Zafer Ergüney, basınla tanışma toplantısı düzenledi. OSB içerisi açık havada bahçede düzenlenen toplantıya Ergüney’in yanı sıra yönetim kurulu ve gazeteciler katıldı.

Ergüney hedeflerini açıkladı

Erzurum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığına kısa bir süre önce seçilen Zafer Ergüney, basınla tanışma toplantısı düzenledi. OSB içerisi açık havada bahçede düzenlenen toplantıya Ergüney’in yanı sıra yönetim kurulu ve gazeteciler katıldı.
Yönetim kurulunu gazetecilere tanıştıran Zafer Ergüney daha sonra yönetim olarak hizmet hedeflerini paylaştı Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla OSB Başkanlık görevine getirildiğini hatırlatan Ergüney, haksızlık ve hukuksuzluklara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
ŞEFFAF YÖNETİM
Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerinin altını çizen Ergüney, “İki şeye söz verdik. Biri şeffaf bir yönetim. Bunun sözünü vererek başladık. Kamuoyuyla yaptıklarımızı paylaşacağız. İkinci sözümüz de kesinlikle OSB ile yapılacak ihalelere yönetim kurulu ve denetim kurulumuzdan bir kişi veya birinci dereceden akrabası girmeyecek. Bunun da sözünü veriyoruz.” dedi.Daha sonra soru cevap şeklinde yapılması planlanan konularda gazeteciler Ergüney ve yönetim kurulu tarafından aydınlatıldı.
ÖNCELİĞİMİZ ERZURUM’DUR
1’inci OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ergüney, Basınla tanışma etkinliğinde, önceliklerinin Erzurum olduğunu, hiçbir meslek teşekkülü seçiminde taraf durumunda bulunmadıklarını kaydederek, “Biz yalnızca ve yalnızca Erzurum’un menfaatlerinin tarafı oluruz” dedi.
OSB’nin Erzurum’un müteşebbis ruhunu temsil ettiğini kaydeden Erfüney, gerek OSB’deki yatırımcıların ve gerekse yatırımcıları temsil eden kendilerinin bu girişimci sinerjiyi yok edecek, ya da başka kanallara aktaracak hiçbir teşebbüsün yayında olmayacağını söyledi.
ETSO SEÇİMLERİ
4 Mayıs’ta yapılacak ETSO seçimleriyle ilgili Ergüney, “Mevcut ETSO yönetiminin OSB seçimlerinde taraf olduğu duyumunu aldık. Rakibimizi desteklediklerine dair söylentiler konuşuldu. Bizim ETSO seçimlerinde taraf olma gibi bir durumumuz yok. Biz Bütünlükten yanayız. Bizim için kurumlar önemlidir. Yönetim Kurulumuzda her iki tarafı da destekleyen arkadaşlarımız var. Biz yalnızca Erzurum için taraf oluruz. Ama seçimlerin tarafı olmayız” sözleriyle mevcut ETSO yönetiminin OSB seçimlerinde taraf olmasının yanlışlığına dair göndermede bulundu.
ERGÜNEY’DEN FON ÖNERİSİ
Ergüney sanayici ve tüccarın zor günlerde destek alabileceği bir dayanağının olmamasının ciddi bir sorun olduğunu belirterek, “Erzurum’da sivil toplum kuruluşları mutlaka bu konuyu gündeme almalı. Zor güne düştüğü andan itibaren sanayici ve tüccarın yanında kimse olmuyor. Bunun için gerek ETSO, gerek sanayici, işadamı ve tüccarları temsil eden sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri bu durumu gündeme almalı. Biz OSB olarak bunu önceliğimiz olarak belirledik. ETSO önderliğinde bir fon oluşturulabilir. Veya tıpkı çalışan arkadaşlarımızın işten çıkarılması halinde sağlanan destek gibi bir destek kanalı oluşabilir. Bunun için sanayici ve tüccarın sesi olan STK’lar gerekli çalışmalar yapmalı.” dedi
 
 

 
ÖĞDER'den Ayasofya tepkisi
 
Temel'e animasyon ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MÜSİAD, Sınır Ticareti, dedi
Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi yönetimi, ...
SPK Erzurum'da toplandı
Sermaye Piyasası Kurulu, İstanbul ve Ankara dışında ilk defe üçüncü bir ...
DASİDEF ihracata yoğunlaştı
Doğu Anadolu Sanayici ve işadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Van, ...
 
DAİB Mali Genel Kurul yaptı
Doğu Anadolu İhracatçıları Birliği 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, ...
Güvenli'den çarpıcı tespitler
Erzurum’da uzunca bir süre MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini yürüten A. ...
Dolar'dan OSB tepkisi
Dolar, arsa tahsis edilmiş fakat üretim yapmayan, arsaları depo olarak ...
 
Güvenli'den değişim göndermesi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı A. Mustafa Güvenli, ...
ERGİAD bir ilke öncü oldu
Süt üreticileri ERGİAD çatısı altında toplanarak dernek kurma kararı aldı.
Şirketleşme verileri açıklandı
TOBB 2013 Mart ayı şirketleşme verilerini açıkladı. Erzurum’da bu yılın ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri