Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
HABERLER>SPOR
26 Ocak 2023 Perşembe - 13:20

Eroğlu Erzurumspor maçını değerlendirdi

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK’yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini ifade etti.

Eroğlu Erzurumspor maçını değerlendirdi

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Spor Toto 1. Lig'in lideri Eyüpspor’u deplasmanda 4-1 yendikleri için mutlu olduklarını ama bu galibiyetin taçlanması adına diğer müsabakalardan da galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.
Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, zirve mücadelesindeki rakibi Eyüpspor’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek arasındaki puan farkını 3’e düşürdü. Bu galibiyetin sadece 3 puan olduğunu ve diğer maçlara da aynı konsantre ile hazırlanmaları gerektiğinin altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK’yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini ifade etti.
Her karşılaşmayı kazanmak istediklerini vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Eyüpspor deplasmanından farklı ve güzel bir galibiyet aldık. Çok anlamlı ve değerliydi ama 3 puandan fazlasını alamıyoruz. Bundan sonraki süreçte de 3 puan oynayacağız. Yukarıya tutunmak anlamında rakibimizi yenmek bize moral, motivasyon anlamında katkı sağladı. Taraftarımızın inancını daha da güçlendirdi. Bu galibiyet, bundan sonraki maçlardan da galibiyetle ayrılacağımız anlamına gelmiyor. Çünkü sahada rakip izin verdiğiniz kadar güçlüdür. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama her maçı kazanmak için planlı, programlı olmalıyız” dedi.
“Eyüpspor’u farklı geçmek taraftarımızın inanç ve motivasyonunu arttırdı”
Eyüpspor galibiyeti ile camianın şampiyonluk inancının daha da arttığını dile getiren Eroğlu, “Önümüzde Erzurumspor FK maçımız var. Onlarla ilgili de çalışmalarımızı yapıp, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Süreçte maçlar ligde çok zor geçiyor. Her ne kadar yukarıdaki ve alttaki takım mücadele etse de hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Rakibe saygı duyuyoruz ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Eyüpspor’u farklı geçtik. Taraftarımızın inancı arttı, şehir bize güvendi. Kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. O maçta aldığımız sonuç bundan sonraki sürece daha umutlu, güvenli ve inançlı bakmamızı sağlayacaktır. Rakiplerimizin de kendilerine göre güçleri var tabi ki. Her maç zor ve her maça çok iyi hazırlanmalıyız” diye konuştu.

“Soner Aydoğdu, şampiyonluğa katkı sağlayacak”
Antalyaspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu’nun kendilerine güç katacağını da sözlerini ekleyen tecrübeli çalıştırıcı, “İhtiyacımız olan ve şampiyonluğa giderken bize katkı sağlayacak oyuncuları tercih etmek istedik. Karakteriyle, becerisiyle, uyumuyla devre arasında her oyuncuyu kadronuza katmak bazen olumlu değil olumsuz etkiler bırakabiliyor. Bu anlamda çok transfer değil, az ama öz transfer yapmak lazım. Yönetimimiz de bu çabayı gizli şekilde yöneltiyoruz. Bu süreçte her oyuncudan katkı alacağımız gibi yeni transferlerden de en üst düzeyde performans almaya çalışacağız. Soner Aydoğdu’nun bize katkı sağlayacağını biliyoruz. Geçmişte Süper Lig’de birçok maça çıktı. İhtiyacımız olan ve istediğimiz bir oyuncuydu. Yakın zamanda bizimle beraber olacak. Çok güçlü bir aileyiz. Bu aileye yeni bir birey geldi. Hemen bizim ailemizin parçası olup, Süper Lig yolunda katkı sağlayacak. 1-2 transfer daha yapabiliriz. Devre arası oyuncu bulmak çok zor. Samsunspor’un adı geçince parasal anlamda rakamlar artabiliyor. 1-2 oyuncu daha aramıza katabiliriz” şeklinde konuştu.

 
Aydemir: ‘Milletimizin Cumhurbaşkanımıza güveni var’
 
Samsun TSO’da Erzurumspor gündemi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Veysel 26 Ocak 2023 Perşembe 21:56

Samsunspor erzurumspor u yener .bu besbelli kaleci iyi değil. Bu hoca niye oğuzu kaleye geçirmez.bunu çözmüş değilim. Sefanın oynamasindansa hoca özgür sert niye oynatmiyorsun.fenerbahceye gol atan kişi

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'un gururu oldu
Polonya'nın Gdansk şehrinde düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Sürat Pateni ...
Büyükşehir’den yeni bir proje daha
Büyükşehir Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Cazibe Merkezleri ...
Samsun – Erzurumspor maçını Çakır yönetecek
Yılport Samsunspor - Erzurumspor FK karşılaşmasını Oğuzhan Çakır yönetecek.
 
Cirit maçında atlar peş peşe düştü
Bayburt'ta soğuk kış günlerinin vazgeçilmez sporu olan ve Bayburtluların ...
Palandöken’deki buz duvar ilgi odağı oldu
Erzurum'da çeşitli etkinlikler ile maceraseverlerin gözdesi olan Palandöken’de ...
Kasapoğlu: 'Türkiye, spor turizminde artık bir marka'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2023 Türkiye Küçükler ...
 
Palandöken’de sömestr yoğunluğu
Okulların ara tatile girmesiyle karnelerini alan öğrenciler, aileleriyle ...
Göztepe play-off'a odaklandı
Göztepe, Spor Toto 1. Lig'de 2 maçlık mağlubiyet serisinin ardından, deplasmanda ...
Özkayımoğlu: ‘Galibiyet muhteşem’
Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, Erzurumspor FK galibiyetinin ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri