Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
Son gün 29 Ağustos
Son gün 29 Ağustos
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Erdoğan Belediye başkanlarına seslendi
Erdoğan Belediye başkanlarına seslendi
HABERLER>EKONOMİ
18 Nisan 2016 Pazartesi - 16:09

Erzurum'dan Bilgi Teknolojileri açılımı

Genel Müdürlüğünü aynı zamanda Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli'nin yaptığı Şafak Bilgi Teknolojileri, yeni şubesiyle Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hizmet ağını daha da güçlendirmiş oldu.

Erzurum dan Bilgi Teknolojileri açılımı

Merkezi Erzurum'da bulunan Şafak Bilgi Teknolojileri, yeni bir şubesini Malatya'da açtı.

Genel Müdürlüğünü aynı zamanda Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli'nin yaptığı Şafak Bilgi Teknolojileri, yeni şubesiyle Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hizmet ağını daha da güçlendirmiş oldu.

Erzurum'da büro makinaları, güç elektronik, otomasyon, enerji sistemleri, dokümantasyon ve baskı sistemleri alanında 48 yıldır faaliyet gösteren Şafak Bilgi Teknolojileri, bölgede yerinden hizmet halkalarına bir yenisini daha ekledi. Şafak BT'nin Malatya Şubesi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın da katıldığı bir törenle geçtiğimiz günlerde dualarla hizmete açıldı. Dokümantasyan ve baskı sistemleri ile güç elektroniği alanında ün yapmış olan Xerox, İnform, Epson, Lidya, Unitome ve Summa gibi markaların direktörleri ve yetkililerinin de hazır bulunduğu açılışta konuşan Şafak Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü A. Mustafa Güvenli, şirketin 48 yıllık geçmişi hakkında kısaca bilgi verdi. Güvenli, 1968 yılında sadece büro makinaları alanında faaliyet göstermeye başlayan şirketin, alanını 1996 yılında genişleterek güç elektronik, otomasyon ve enerji sistemleri sektörüne girdiğini hatırlattı. O yıllarda bölgede bu alanda faaliyet gösteren altyapı sahibi bir firma bulunmadığına dikkati çeken Güvenli, Şafak BT'nin böylece Doğu Anadolu Bölgesi'ni Türkiye'nin metropol kentlerine bağımlı olmaktan kurtardığını kaydetti.

GÜVENLİ: BÖLGEDE BÜYÜK BİR BOŞLUĞU DOLDURDUK

Şafak BT'nin daha sonra dokümantasyon ve baskı sistemleri alanına girerek hizmet yelpazesini daha da genişlettiğini anlatan Güvenli, "Türkiye ile 1989 yılında tanışmış olan Xerox gibi bir dünya markası, Doğu Anadolu Bölgesi ile ancak 11 yıl sonra buluşabildi. Bu da Şafak Bilgi Teknolojileri ile mümkün oldu" dedi. Şu anda Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 16 ilde satış ve servis hizmetlerinin kusursuz bir biçimde yürütüldüğünü dile getiren Güvenli, "Bizim bir tek amacımız var; o da müşterilerimize kaliteli hizmeti yine kaliteli markalarla ulaştırmaktır" dedi.

Bölgede büyük bir boşluğu dolduran Şafak Bilgi Teknolojileri'nin bölgedeki hizmet ağını daha da güçlendirme hedefine doğru Allah'ın izniyle emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Genel Müdür Güvenli, Malatya'da açılan şubenin bu hedef istikametinde atılmış önemli bir adım olduğunu söyledi. Şafak Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Güvenli, kendilerine Malatya'da gösterilen yakın ilgi ve alakadan duyduğu mutluluğu dile getirerek, başta Önder Dursun İç Mimarlık olmak üzere tüm Malatyalılara teşekkür etti.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı da, tanınmış markaları Malatya ile buluşturan Şafak Bilgi Teknolojileri'ne söz konusu yatırımdan dolayı teşekkür etti. Marka direktörlerinin de birer konuşma yaptığı açılış töreninde daha sonra kurdeleler dualar eşliğinde kesildi. Ardından Genel Müdür Güvenli, açılışa katılan misafirlerine Şafak BT Malatya Şubesi'ni gezdirdi, bilgiler aktardı.

 
Kadına şiddete hayır…!
 
Erzurum'da mavi beyaz coşku
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETSO’da AB Gündemi
AB destekli bir hayvancılık projesinin açılış töreni için Erzurum’a gelen ...
Şubat ayı Erzurum kredi performansı açıklandı
TBB Risk Merkezi 2016 yılı Şubat dönemi nakdi kredi iller dağılımını paylaştı.
Altıparmak’tan kardeşlik ve huzur vurgusu
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Bayır’dan KOBİ’lere çağrı
MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, KOBİGEL proje destek çağrısının yayınladığını ...
KUDAKA, 2016 AITF Fuarı’nda
Azerbaycan ve Kafkasya bölgesinin en büyük turizm organizasyonu olan Azerbaycan ...
Dev yatırımda geri sayım
Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Kayapa Mahallesi sınırlarında bulunan ...
 
Vatandaş duacı
Atatürk Üniversitesi Hastane Oteli hizmete başladığı 4 ‘üncü gününde 30 ...
Erzurumlu Genç Çiftçiler için büyük fırsat
Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, kırsal kalkınma ...
İŞKUR’dan il ekonomisine bilimsel yaklaşım
Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 8 Nisan-6 Mayıs 2016 ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri