Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Şener ailesi yasta
Şener ailesi yasta
Yılmaz: Temel çerçevemiz gelir dağılımını gözetmek
Yılmaz: Temel çerçevemiz gelir dağılımını gözetmek
Bayraktar enerjide yatırım hedefini açıkladı
Bayraktar enerjide yatırım hedefini açıkladı
DİB: 'Hac uygulaması kırmızıçizgimizdir'
DİB: 'Hac uygulaması kırmızıçizgimizdir'
'Milletimiz 747 bin 52 kurbanını bize emanet etti'
'Milletimiz 747 bin 52 kurbanını bize emanet etti'
HABERLER>SPOR
18 Ağustos 2023 Cuma - 03:51

Erzurumspor Bodrum seferinde

2’inci haftada Bodrumspor’a konuk olan Erzurumspor hazırlıklarını tamamlayarak maçın yapılacağı Bodrum’a gitti. Mavi Beyazlı futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Mavi Beyazlı ekipte hedef 3 puan olarak belirlendi.

Erzurumspor Bodrum seferinde

Trendyol 1’inci Ligde 2’inci hafta maçları bugün oynanacak olan Ahlatcı Çorum Fk - Bıtexen Giresunspor karşılaşması ile başlayacak. 2’inci haftada Bodrumspor’a konuk olan Erzurumspor hazırlıklarını tamamlayarak maçın yapılacağı Bodrum’a gitti. Mavi Beyazlı futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Mavi Beyazlı ekipte hedef 3 puan olarak belirlendi.

ERZURUMSPOR FUTBOL OKULU

Erzurumspor Futbol Okulu yeni sezona hazırlanıyor. Mavi Beyazlı Kulüp Web sitesinden yapılan açıklamada, ‘Geleceğin yıldızları sahaya çıkıyor, Erzurum yıldızlarıyla yükseliyor. Erzurumspor FK Altyapı Futbol Okulu kayıtları başladı. ‘ denildi.

Trendyol 1’inci ligde 2’inci hafta maçları gündem oluştururken transferler de tüm hızıyla devam ediyor. İşte Ligden transfer haberleri:

GÖZTEPE'DEN 13 TRANSFER
Son olarak kadrosuna Fıratcan Üzüm ve Ahmed Ildız'ı katan Göztepe, şu ana kadar 13 transfer yapmış oldu.
Yeni sezona Sakaryaspor mağlubiyetiyle başlayan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor'dan Ahmed Ildız ile Ankaragücü'nden Fıratcan Üzüm’ü transfer etti. Böylece Göztepe şu ana kadar toplam 13 takviye yapmış oldu.
İzmir ekibi daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ, Samsunspor’dan Celil Yüksel ve KV Kortrijk’den Billal Messaoudi’yi renklerine bağladı.
Göztepe’nin transferdeki son hamlesinin de Malmö'den Lasse Nielsen olması bekleniyor.

ESKİ ERZURUMSPORLU CENK AHMET ALKILIÇ, BOLUSPOR’DA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, tecrübeli futbolcu Cenk Ahmet Alkılıç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor, savunma hattına takviye yaptı. Teknik Direktör Turgay Altay yönetimindeki kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon öncesinde kadrosuna 35 yaşındaki sağ bek Cenk Ahmet Alkılıç’ı kattı. Boluspor, Alkılıç ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Cenk Ahmet Alkılıç, kariyeri boyunca 146’sı Süper Lig olmak üzere 390 müsabakada görev yaptı.

CEMAR'DAN MANİSA FK'YA BAKLAVA DOPİNGİ

Türkiye'nin en önde gelen traverten üreticilerinden Cemar Traverten-Mermer'in genel müdürü Yusuf Yalçın, forma sponsoru da oldukları Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Lige deplasmanda güçlü rakibi Kocaelispor'u 2-0 mağlup ederek başlayan Manisa Futbol Kulübü, 20 Ağustos Pazar günü evinde oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına devam ediyor. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde teknik direktör Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki antrenman öncesi, Cemar Traverten-Mermer Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti. Siyah-beyazlı takımın forma kol sponsoru da olan Cemar Traverten-Mermer'in genel müdürü Yalçın, futbolculara baklava ikram ederek, Ankara Keçiörengücü maçında başarılar diledi. Geçtiğimiz haftaki Kocaelispor galibiyeti ve oynanan oyundan gurur duyduklarını dile getiren Yalçın, galibiyetlerin devam etmesini diledi.

Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da destekleri için Yalçın’a teşekkür etti.

BARIŞ ALICI KOCAELİSPOR'DA

Kocaelispor, Samsunspor'da forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trendyol 1. Lig'in yeni takımı Kocaelispor transferlerine durmadan devam ediyor. Yeşil- siyahlılar geçen sene Samsunspor'da şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladı. Kariyeri boyunca 172 maça çıkan Alıcı, 31 gol atarken 33 asist yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Samsunspor'da 26 maça çıkan oyuncu 5 gol, 5 asist yaptı. Kocaelispor transfer haberini, “Ailemize hoş geldin Barış Alıcı! Kulübümüz, Samsunspor'dan Barış Alıcı'yı, satın alma opsiyonu ile beraber bir yıllığına kiralamıştır” ifadeleri ile paylaştı.

TAŞDEMİR: "BU SENE DAHA FARKLI VE ZOR BİR LİG OLACAK"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu sene geçen seneden biraz daha farklı ve zor bir lig olacak. Yaklaşık 10 takımın play-off ve şampiyonluk için ciddi bir şekilde kıyasıya yarışacağını düşünüyorum" dedi.

GİRESUNSPOR’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE TOLGA SEYHAN GETİRİLDİ

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Sportif Direktörlük görevine Giresunspor’un eski takım kaptanı Tolga Seyhan getirildi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Gerek şehrimiz gerek de ülkemiz için çok önemli bir kariyere sahip olan eski milli futbolcumuz Tolga Seyhan ile Sportif Direktörlük konusunda anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Özellikle genç oyuncularımıza rol model olacak ve takımımızın bu zorlu süreçte organizasyonuna katkıda bulunacaktır. Kendisi tanıdığımız bildiğimiz önemli takımlarda futbol oynamış ve Giresunspor’umuzun da formasını terletmiş eski bir oyuncumuzdur. İnanıyoruz ki Giresunspor’a katkıları büyük olacaktır. Gençlerden kurulu yapıya sahip takımımızın süreç içinde bu oyuncuların yetiştirilmesi, takımımızın yaşaması ve yaşatılması için bizlerle birlikte bu savaşta olacaktır. Tolga Seyhan’a güveniyoruz, yapacakları ile bize çok katkısı olacağını biliyoruz. Kendisine bu zorlu süreçte başarılar diliyoruz” dedi.

Giresunspor Sportif Direktörü Tolga Seyhan da “Bir Giresunlu olarak, bizler de bu süreçte takımımızın yanında yer almak, kadromuzdaki genç oyuncularımıza tecrübelerimizi aktarmak için taşın altına elimizi koyduk. Yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcu grubumuz ve taraftarımızla birlikte el ele, omuz omuza vererek Giresunspor'umuz için birlikte mücadele edeceğiz. Güzel bir sezon öncesi kampı geçirildiğini gözlemliyorum, Mustafa Kaplan hocamız da çok tecrübeli ve birçok genç yeteneği Türk futboluna kazandırmış önemli bir isim. Hocamıza ve kadromuzdaki gençlerimize güvenelim, ben inanıyorum ki futbolcu kardeşlerimiz Çotanak Arma'yı bu zorlu süreçten çıkarmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Yeter ki bizler de camia olarak onlara destek olalım. Bugünden itibaren özveriyle ve çok çalışarak bunu hep birlikte sağlayacağız" diye konuştu.

GÖZTEPE, ANKARAGÜCÜ'NDEN FIRATCAN ÜZÜM'LE ANLAŞTI

Göztepe, Ankaragücü forması giyen 24 yaşındaki sağ bek Fıratcan Üzüm'le prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Transferde daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ, Samsunspor’dan Celil Yüksel ve KV Kortrijk’den Billal Messaoudi’yi renklerine bağlayan İzmir temsilcisi, savunma hattına bir takviye daha yapmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Ankaragücü ile Fıratcan Üzüm transferi için her konuda anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncunun kısa bir süre içerisinde İzmir'e gelip sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

GÖZTEPE, KV KORTRİJK’DEN BİLLAL MESSAOUDİ’Yİ KADROSUNA KATTI

Göztepe, KV Kortrijk’den 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Billal Messaoudi’yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ ve Samsunspor’dan Celil Yüksel’i kadrosuna kattığını açıklamıştı. İzmir temsilcisi bir takviye daha yaptı ve Belçika ekibi KV Kortrijk’den 25 yaşındaki kanat oyuncusu Billal Messaoudi’yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “1997 doğumlu hücum oyuncusu Billal Messaoudi ve kulübü KV Kortrijk ile oyuncunun 30 Haziran 2024’e kadar satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır” ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR, GİANNİ BRUNO’YU KADROSUNA KATTI

- Eyüpspor, son olarak St. Truiden forması giyen KAA Gent’in 31 yaşındaki Belçikalı santraforu Gianni Bruno'yu kadrosuna kattı.

Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor, son olarak St. Truiden forması giyen KAA Gent’in 31 yaşındaki Belçikalı futbolcusu Gianni Bruno'yu kadrosuna kattı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Gianni Bruno çok kariyerli bir futbolcu, kendisini Avrupa'nın önemli liglerlerinde kanıtlamış, geçtiğimiz sezon Belçika Jupiler Pro Ligi'nde 20 gol atmayı başarmış çok önemli bir golcü. Yaklaşık 1 aydır gündemimizdeydi. Uzun uğraşlar sonucu transfer etmeyi başardık. İnşallah bu sezon bize çok katkı sağlayacak. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Gianni transferinde bize yardımcı olan KAA Gent kulübü yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Gianni Bruno ise, "Eyüpspor’a katıldığım için çok mutluyum. Yeni bi takımla, yeni bir ülkede, yeni bi maceraya atıldığım için çok heyecanlıyım. Her şeyimi bu kulüp için vereceğim ve umarım önümüzdeki sezon hep birlikte Süper Lig’de olacağız" şeklinde konuştu.

Bruno geride kalan sezonda, Belçika 1. Lig’inde 30, Belçika Kupası’nda 3 olmak üzere toplam 33 maçta forma giyerken 20 gol, 2 asist katkısı sağladı.

 
GSB projesi ANALİG
 
Emine Erdoğan GETAT’a seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GSB projesi ANALİG
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan Anadolu Yıldızlar ...
Erzurumspor’da Bodrum maçı mesaisi
Sahasındaki güçlendirme çalışmalarından dolayı ligin ilk maçında Giresun’da ...
Taşdemir Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor maçının zor olacağını ifade eden Taşdemir, "Geçtiğimiz hafta ...
 
Erzurumspor’da bu kez hedef galibiyet
Erzurumspor 19 Ağustos’ta deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor ile geçilen ...
Kutlu futbolda Liderliği anlattı
Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu UEFA B 31-32-33. grupların UEFA ...
Haftanın sürprizini Erzurumspor yaptı
Trendyol 1’inci Ligde 1’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. 18 golün ...
 
Ciritte çeyrek final heyecanı
Malatya Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik Spor Kulübü, Sivas’ta yapılacak ...
Milli Takımlar Erzurum kampı sona erdi
7 Ağustos'ta 2023 tarihinde Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ...
Ciritlerini dostluk için attılar
Anadolu’da “Atasporu” olarak ifade edilen ve dört mevsim oynanan cirit ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri