Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Çelik: 'Müsaade etmeyeceğiz'
Çelik: 'Müsaade etmeyeceğiz'
Yerlikaya göçmen kaçakçılığı verilerini paylaştı
Yerlikaya göçmen kaçakçılığı verilerini paylaştı
Erdoğan’dan Milli Şuur vurgusu
Erdoğan’dan Milli Şuur vurgusu
'Türkiye Filistin halkının yanında'
'Türkiye Filistin halkının yanında'
Bayraktar enerji gündemini paylaştı
Bayraktar enerji gündemini paylaştı
HABERLER>SPOR
3 Aralık 2014 Çarşamba - 09:51

Erzurumspor’un yeri bu değil..!

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 haftalık periyotta Erzurumspor en az beraberlik alan 2 takımdan biri olurken, mavibeyazlı ekip galibiyet sayısında 3, en fazla yenilgi alan 4’üncü takım olarak kaydedildi.

Erzurumspor’un yeri bu değil..!

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 haftalık periyotta Erzurumspor en az beraberlik alan 2 takımdan biri olurken, mavibeyazlı ekip galibiyet sayısında 3, en fazla yenilgi alan 4’üncü takım olarak kaydedildi.

3’ÜNCÜ GURUBUN ENLERİ

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 haftada en fazla galibiyet alan takım 8 maçla Sakaryaspor olurken, en fazla gol kaydeden ekip 20 golle Ankara Demirspor, en çok beraberlik alan ekip 8 maçla Beylerbeyispor, en çok yenilgisi olan takım 8 maçla Kayseri Şekerspor, kalesinde en çok gol gören ekip 20 golle Van Büyükşehir Belediyespor oldu.

EN FAZLA GALİBİYET ALAN TAKIMLAR

3’üncü gurupta 8  maçla en fazla galibiyet alan takım Sakaryaspor olurken, bu ekibi 7 galibiyet ile Ankara Demirspor, 6 galibiyet ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Erzurumspor, 5’er galibiyet ile de Beylerbeyispor,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü, Orhangazispor, Silivrispor takımları izledi.

BERABERLİK REKORU BEYLERBEYİ’NDE

3’üncü gurupta Beylerbeyispor 8 maç ile berabere kalma rekorunu korudu. Gurupta  beraberlik sayısı bakımından bu takımı 7 maçla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 6 beraberlikle Ayvalıkgücü, Orhangazispor, Balçova Yaşamspor, Bayburt Gurup özel idare, İstanbul Güngörenspor izledi. Erzurumspor gurupta Silivrispor ile birlikte 3 maçla en az beraberlik alan iki takımdan biri oldu.

ERZURUMSPOR 4’ÜNCÜ

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta  en fazla maç kaybeden takım 8 maçla Kayseri Şekerspor olarak belirlenirken, bu ekibi,  7 yenilgi ile Van Büyükşehir Belediyespor, 6 yenilgi ile Etimesgut Belediyespor, Sandıklıspor, Silivrispor, 5 yenilgi ile Erzurumspor, İstanbul Güngörenspor, Bayburt gurup Özel İdare, Erzin Belediyespor takımları takip etti.

ATILAN GOL

3’üncü gurupta  rakip filelere en fazla gol gönderen ekip 20 gol ile Ankara Demirspor oldu. 19 golle Sakaryaspor ikinci, 18 golle, Beylerbeyispor üçüncü, 15 golle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Erzurumspor, Balçoca Yaşamspor, Silivrispor ise dördüncü sırayı paylaştı.

YENİLEN GOL

3’üncü gurupta kalesinde en fazla gol gören ekip  20 golle Van Büyükşehir Belediyespor oldu. En fazla gol yiyen ekipler sıralamasında 18 golle Kayseri Şekerspor ve Silivrispor ikinci, 17 golle Erzin Belediyespor ve Sandıklıspor üçüncü, 15 gol ile Erzurumspor, Balçova Yaşamspor ve Bayburt Gurup özel idare ise dördüncü sırada yer aldı.

GOL KRALLIĞI LİSTESİ

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 hafta sonunda en fazla sayıda gol kaydeden futbolcu 8 gol ile Ankara Demirspor’dan Fatih Şerifoğlu oldu. 7 golle Sakaryaspor’dan Abdulkadir Akyıldız, Anadolu üsküdar’dan Cenk Sarıtaş ikinci, 6 golle Silivrispor’dan İsmail Düzgün Üçüncü, 5 golle Kayseri Şekerspor’dan Cemil Karakum, Sakaryaspor’dan Gökhan Yazıcı ve Levent Demiray, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Hakan Yağmurkaya, Ankara Demirspor’dan Hüseyin Bak, Orhangazispor’dan Yusuf Akbulut, 4 gol ile İstanbul Güngörenspor’dan Abdullah Cemal Yılmaz, Balçova Yaşamspor’dan Battal Demirbilek, Beylerbeyispor’dan Kerem Tulgar, Erzin Belediyespor’dan Nureddin Ersoy, Bergama Belediyespor’dan Serdar Vefa Yeşil, Ankara Demirspor’dan Umut Aslan beşinci sırada yer aldı.

ERZURUMSPOR’UN GOLCÜLERİ

Ligin 14 haftasında Erzurumspor’dan en çok gol atan ilk beş içine giren futbolcu olmadı. Erzurumspor’da 14 maçta Aykut Çakay ve Deniz Sert 3 gol, Cebrail Serçek, Sefer Sever, Yasin Yener 2 gol, Fatih Gültekin, takım kaptanı Mikail Üzümcü ve ömer Faruk Çelimli bir gol kaydına muvaffak olan futbolcular oldu. Erzurumspor’un guruptaki performansı ile golcülerinin performansı benzerlik gösterdi.

 
Ekonomi Bakanlığı açıkladı...
 
Aykut Çakay PFDK’ya sevk edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor için karar haftası
14 maçlık süreçte Son üç sezonun en başarısız sezonunu yaşayan Erzurumspor ...
Güngör’le iki dönem böyle geçti
Erzurumspor’da 2012-2013 sezonundan sonra bu sezon görev yapan Taşkın ...
Erzurum, Genç Erkeklerde 3’üncü oldu
Atletizm Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan Türkiye Kros ...
 
Güngör dönemi resmen bitti
Erzurumspor yönetim kurulu, teknik direktör Taşkın Güngör ile yolların ayrılması yönünde karar aldı.
Şampiyonluk mu?
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 21 puanla 5’inci sırada yer alan Erzurumspor, ...
‘Erzurum adına gurur verici süreç’
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dr. Dilek Okuyucu, Avrupa Gençlik ...
 
Erzurumspor maçını Sepin yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşmasını ...
TGSDF Mali Genel Kurul’u tamamlandı
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu (T.G.S.D.F) 4. Olağan Mali ...
Genç dağcılara teorik eğitim verildi
Erzurum GHSİM Dağcılık ve Doğa Sporları Antrenörü Çetin Bayram, genç dağcı ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri