Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aydemir: ‘Ana demek şefkat, merhamet demektir’
Aydemir: ‘Ana demek şefkat, merhamet demektir’
KOM’dan sahte içki operasyonu
KOM’dan sahte içki operasyonu
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
HABERLER>SPOR
21 Şubat 2013 Perşembe - 07:16

Güngör'den özel açıklama

Arsinspor karşısında alınan şok yenilgiyi değerlendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Galibiyeti en çok isteyen taraftık, baskılı oynadık, pozisyon vermedik, golü arayan bizdik, ancak kaybettik. Çok üzgünüz” dedi.

Güngör den özel açıklama

Arsinspor karşısında alınan şok yenilgiyi değerlendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Galibiyeti en çok isteyen taraftık, baskılı oynadık, pozisyon vermedik, golü arayan bizdik, ancak kaybettik. Çok üzgünüz” dedi.
GÜNGÖR’DEN DEĞERLENDİRME
Arsinspor maçında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini, rakibin ise iki atağının golle neticelendiğini belirten Güngör, Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların maça mutlak üç puan parolasıyla çok hırslı ve istekli başladıklarını, yakalanan pozisyonların değerlendirilmemesi sebebiyle beklenmedik bir yenilgi aldıklarını kaydetti.
HİÇBİR YENİLGİYİ HAK ETMEDİK
Büyükşehir Belediyespor’un 22 maçlık periyotta hak ettiği tek bir yenilginin bulunmadığını ifade eden Büyükşehir Belediyespor Teknik patronu Güngör, Arsinspor maçının deplasmanda 3-2 kaybedilen Kocaelispor maçı ile, Erzurum’da 2-1 kaybedilen Kahramanmaraş Belediyespor maçına benzediğini, sonucun taraftarları olduğu gibi teknik kadro ve futbolcuları da şok ettiğini vurguladı.
HEDEFE KİLİTLENMELİYİZ
En az taraftar kadar futbolcu ve teknik yönetimin de galibiyet istediğini, ancak futbolda bazen istenilenin değil hak edilmeyen sonuçların alındığını hatırlatan Güngör, “Hepimiz gurupta en azından Play Off’a kalmak için bu yenilginin şokunu üstümüzden atmalıyız. Yenilgiden çıkardığımız dersler var, bunları tekrarlamadan kalan dönemde, hedefe yürümeliyiz” diye konuştu.
HAK ETMEDİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Arsinspor yenilgisiyle ilgili “Hak ettik mi, sualine cevap bulamıyorum. Rakibe üstünlük sağladığımız dakikalarda pozisyonları değerlendiremedik. Direkten dönen topumuz var. Rakip takım kalecisiyle karşı karşıya kaldığımız pozisyonları çok basitçe harcadık.” dedi
BİZE ÖVGÜ VARDI AMA..
“Arsin’de “Buraya gelen en iyi takım. İyi bir takım oluşturmuşsunuz” dediler. Takımımız büyük övgü topladı.” diyen Güngör, “Maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Kalecimiz belki 3 defa yere yatmadı. Kalemizde çok az pozisyon gördük. Pozisyon vermedik diyebiliriz. Ama çok basit hatalarla kalemizde iki gol yedik. Adam dört futbolcu arasından sıyrılıp gol atıyor. Futbolcu buna müsaade etmemeli. Futbolun kuralları var. Orada döndürmeyeceksin. Futbol kuralları çerçevesinde geçit vermeyeceksin. Futbolcularımı hayatta suçlamam. Ancak biraz daha ince davranmak lazım. Yakaladığın pozisyonları profesyonelce değerlendireceksin.” dedi
 POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Güngör, “Rakip kalede ağırlığımızı koyduğumuz dakikalarda, pozisyonları iyi değerlendirecek olsaydık, şehrimize yine 3 puanla dönmüş olacaktık. Bir top direkten döndü. Karşı karşıya birkaç pozisyonumuz var. Yüzde 100 gol pozisyonları diyebileceğimiz pozisyon bunlar. Ama değerlendiremedik. Hepimiz çok üzgünüz.”
FUTBOLCU KADROSU YETERLİ
Ligin kalitesine göre eldeki futbolcuların yeterli olduğunu belirten Güngör, “Dediğim gibi daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sahada daha atak bir futbolumuz var. Bunu sonuca yansıtmalıyız. Bu ligde etkili sporcular var elimizde.”
HEDEFTEN SAPMAK YOK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un her şeye rağmen hedefinden sapmadığının altını çizen Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Play offa kalmak için sıralamada önümüzde bulunan takımlarla aramızdaki puan farkını yakalamak zorundayız. Hedefimiz gurupta ilk beşte yer almak. Önümüzde daha 12 maç var. Keçiören’le 11, Kahramanmaraş Belediyespor’la 10, Gümüşhanespor’la ise aramızda 6 puanlık fark oluştu. Artık tek hedefimiz üstümüzdeki takımları yakalayarak ilk beşte yer almak” dedi.
TARAFTARA ÖVGÜ
Açıklamasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarına da seslenen Güngör, ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu, taraftarı, teknik yönetimi ve futbolcusuyla mavibeyazlı ekibin belirlenen hedefe ulaşması için birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti. Güngör, “üstüne basa basa söylüyorum, bizim en büyük gücümüz fedakar taraftarımızdır. 12’inci adam olmadan, onların desteğini hissetmeden başarılı olmak mümkün değil. Biz fedakar bir taraftar kitlesine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Onlardan alacağımız güçle, bu süreci geçecek ve ilk beşte yer alacağız” dedi.
 

 
Tapul son yolculuğuna uğurlandı
 
‘Ben görmedim, Öğüt nasıl gördü?’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Basketbol'da DSİ farkı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Krosçular 2 madalyayla döndü
Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Kocaeli’nde ...
Büyükşehir'de hedef play off
Hafta sonunda Arsinspor’a sürpriz bir şekilde yenilen ve taraftarını hayal ...
 
Minikler eskrimde yarıştı
Eskrim Teşvik Müsabakaları yapıldı. Dereceye giren sporculara madalya ...
Dünya Şampiyonasında geri sayım
Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası'na 1-11 Mart 2013 tarihleri arasında ...
Büyükşehir şansını zora soktu
Büyükşehir Belediyespor, gurupta ilk beşe girmesi için kazanması gereken ...
 
Büyükşehir maçını Er yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Arsinspor maçını ...
Yeni hedefi Dünya Şampiyonluğu
Madalyasıyla birlikte Ali Korkut’u makamında ziyaret eden Ertuğrul’un, ...
‘Puan kaybına tahammülümüz yok’
Kocaelispor maçı galibiyetiyle moral bulan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri