Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Tanfer, güven tazeledi
Tanfer, güven tazeledi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Ulaştırma alanında AK vizyon
Ulaştırma alanında AK vizyon
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
HABERLER>ASAYİŞ
10 Ocak 2013 Perşembe - 07:48

Miting alanları güncelleştirildi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak miting alanları ve yürüyüş güzergahlarının güncellendiği bildirildi.

Miting alanları güncelleştirildi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak miting alanları ve yürüyüş güzergahlarının güncellendiği bildirildi.
Yapılan açıklamada miting alanları ve yürüyüş güzergahları şöyle belirtildi:
“Gar meydanı miting alanı ve 1. yürüyüş güzergahı;
İLK TOPLANMA ALANI: 50. Yıl Caddesinin Konak Sokak ile Kavakkapı Caddesi arasında kalan alan. Yürüyüş Güzergahı: 50. Yıl Caddesini takiben Orhan Şerifsoy Caddesinin kesiştiği Aziziye Köprülü Kavşağından Gar Meydanı miting alanı. Miting Alanı: Gar Meydanı. Afiş Pankart Asılacak Yerler: Miting alanında ve yürüyüş güzergâhında krokide belirtilen (Elektrik direkleri v.s) yerler ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait billboardlar. Dağılma Yerleri: İstasyon Sokak, Sebze Hali Sokak, Menderes Sokak, Orhan Şerifsoy Caddesi. Gar meydanı miting alanı ve 2. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI: İlk Toplanma Alanı: Köşk Caddesi ile Bosna Caddesinin kesiştiği ve Bosna Caddesi üzerinde kalan yol. Yürüyüş Güzergâhı: Bosna Caddesini takiben, Filgeçti Köprüsü altından Çaykara Caddesinin kesiştiği Hamidiye Köprülü kavşağı üzerinden 50. Yıl Caddesi, Orhan Şerifsoy Caddesinin kesiştiği Aziziye Köprülü Kavşağı üzerinden Gar Meydanı miting alanı. Miting Alanı: Gar Meydanı. Afiş Pankart Asılacak Yerler: Miting alanında ve yürüyüş güzergâhında krokide belirtilen (Elektrik direkleri v.s) yerler ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait billboardlar.
DAĞILMA YERLERİ: İstasyon Sokak, Sebze Hali Sokak, Menderes Sokak, Orhan Şerifsoy Caddesidir. İstasyon Mahallesi miting alanı ve yürüyüş güzergahı: İlk Toplanma Alanı: Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin Kombina Caddesi ile kesiştiği Kavşağın, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi tarafı. Yürüyüş Güzergahı: Necip Fazıl Kısakürek Caddesi boyunca. Miting Alanı: Necip Fazıl Kısakürek Caddesi ile Dadaşköy Yolunun kesiştiği Kavşağın, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi tarafı. Afiş Pankart Asılacak Yerler: Miting alanında ve yürüyüş güzergâhında krokide belirtilen (Elektrik direkleri v.s) yerler ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait billboardlar. Dağılma Yerleri: Dadaşköy Yolu, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi. Kazım Yurdalan Mahallesi miting alanı ve yürüyüş güzergahı: İlk Toplanma Alanı: Sakıp Efendi Caddesi ile Şevket Arı Caddesinin birleştiği kavşağın E-80 Karayolu arasındaki alan. Yürüyüş Güzergâhı: Şevket Arı Caddesi boyunca. Miting Alanı: Şevket Arı Caddesinin üzerinde Mal Meydanına yakın krokide belirtilen yer. Afiş Pankart Asılacak Yerler: Miting alanında ve yürüyüş güzergâhında krokide belirtilen (Elektrik direkleri v.s) yerler ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait billboardlar. Dağılma Yerleri: 1 nci ve 2 nci Mandıra Sokaklar, Şevket Arı Caddesi ve Türbe Yolu. Aziziye miting alanı ve yürüyüş güzergahı: İlk Toplanma Alanı: Yeni Mahalle Aziziye Caddesi ile Hoca Ahmet Yesevi Caddesinin kesiştiği alan. Yürüyüş Güzergâhı: Yeni Mahalle Aziziye Caddesini takiben, Şehitlik Anıtı önüne kadar. Miting Alanı: Yeni Mahalle Aziziye Caddesi üzerinde, Şehitlik Anıtı ile Şeker Fabrikası alanı arasında kalan krokide belirtilen yer. Afiş Pankart Asılacak Yerler: Miting alanında ve yürüyüş güzergâhında krokide belirtilen (Elektrik direkleri v.s) yerler ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait billboardlar. Dağılma Yerleri: Yeni Mahalle Aziziye Caddesi istikametine doğru, Mezar Arkalı Sokak, Şair Nefi Sokak ve Ömer Nasuhi Bilmen Caddesi olarak tespit edilmiştir.”

 
Alabalık üretiminde kar bereketi
 
Sadece biraz merhamet..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürücülerin kar çilesi
Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alan kar yağışı ve tipi yollarda ...
Kameraya yakalandılar
Çağlayan Mahallesi’nde işyerinden sigara çalan hırsızlar polisin sıkı ...
Polis saldırganı yakaladı
Erzurum’da evine gitmek için merdivenlerinden çıkan genç kız tanımadığı ...
 
Erzurumlu kamyoncular ölümden döndü
Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen ...
Trafik tartışması karakolda bitti
Erzurum’un Yakutiye ilçesi Gölbaşı semtinde maddi hasarlı trafik kazası ...
15 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Erzurum’da baldızına boğazına bıçak dayayarak tehditle tecavüz etmekten ...
 
Ulaşımda buzlanma tehditi
Erzurum’dan Artvin istikametine giden Emrah Koçak yönetimindeki 06 DE ...
Emniyet hırsızlık olaylarını aydınlattı
Erzurum’da aynı semtte meydana gelen 3 hırsızlık olayı aydınlatıldı.
Palandöken genç doktora ağlıyor
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi'nde görev yapan 10 yıllık pratisyen ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri