Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin Türkçe’nin zenginliklerine dikkat çekti
Tekin Türkçe’nin zenginliklerine dikkat çekti
Filistin Deklarasyonu yayımlandı
Filistin Deklarasyonu yayımlandı
Memişoğlu Türkiye Sağlık vizyonunu paylaştı
Memişoğlu Türkiye Sağlık vizyonunu paylaştı
Kurtulmuş: 'Dünya Barışının kapısı Orta Doğu'dur'
Kurtulmuş: 'Dünya Barışının kapısı Orta Doğu'dur'
Erdoğan: 'Sağlıkta büyük bir dönüşüme imza attık’
Erdoğan: 'Sağlıkta büyük bir dönüşüme imza attık’
HABERLER>SİYASET
1 Mayıs 2015 Cuma - 15:48

Yeşilyurt: ‘Emek ve alın teri kutsaldır’

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Birliğe, emek ve dayanışmaya, yeni ve güçlü bir Türkiye hedefimizle çok daha özel bir anlam kazandırmak için mücadele ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt: ‘Emek ve alın teri kutsaldır’

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Birliğe, emek ve dayanışmaya, yeni ve güçlü bir Türkiye hedefimizle çok daha özel bir anlam kazandırmak için mücadele ediyoruz” dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

1 Mayıs’ın bir grup ya da bir zümrenin değil, çalışan tüm kesimlerin bayramı olduğunu dile getiren AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Bugün, yöresi, dini, dili, ırkı ve rengi her ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeden hepimizin birlikte, beraberlikte, sevgide, saygıda ve kardeşlikte buluştuğumuz bir gündür. Çünkü emek ve alın teri, her yerde kutsaldır, her dinde ve dilde ayrı ve özeldir. 1 Mayıs, dünyadaki tüm emekçileri, aynı amaç doğrultusunda ve aynı coşkuyla bir araya getiren ortak bir değerin tarifidir. Dolayısıyla bu anlamlı günün, dostluk, barış, kardeşlik, sevgi ve saygı çerçevesinde kutlanmasını ümit ediyor, tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YEŞİLYURT: ÇALIŞAN KESİM, BÜYÜMENİN LOKOMOTİFİDİR

Yeşilyurt, mesajında ayrıca bir ülkenin gelişip kalkınabilmesinin öncelikli koşulunun toplumsal ilerleme olduğunu ve bunun temelini ise, çalışan kesimin oluşturduğuna da vurgu yaptı.

İnsanların gelecekten emin, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalarıyla kaydedilecek toplumsal ilerlemenin, kalkınmayı da beraberinde getireceğini anlatan İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Kuşkusuz bu bağlamda bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. 2002 yılından buyana AK Parti hükümetlerince iş ve çalışma yaşamına yönelik olarak yapılan hamleler, reform niteliğindeki kanunlar ve düzenlemelerle çalışanlarımızın sorunlarının çözümü için azami derece gayret gösterilmiştir. Biz biliyoruz ki; çalışan kesimin hakları ve onların yaşam standartları noktasında sürdürülebilirliği sağlamak, ülkemizin ve şehrimizin gelişim sürecini de doğrudan hızlandırmış olacaktır” diye konuştu.

 
Memur Sen’den örnek kutlama
 
AK Parti’den, farkındalık yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar esnafın nabzını tuttu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldiği günden beri ...
Ala’ya AK sevgi
İçişleri Eski Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Cumhuriyet ...
Aydemir: ‘Karaçoban Erzurum’un bereketidir’
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum’un tüm ilçeleriyle ...
 
Siyasette AK açılım
AK Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz, Palandöken ilçe merkezi ...
‘Yeni Türkiye’de Yeni Erzurum’
İçişleri Eski Bakanı, Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala Yazarlar ...
Tarıkdaroğlu’ndan istikrar vurgusu
AK Parti’nin Türkiye’deki en genç milletvekili adayı olan Zafer Tarıkdaroğlu, ...
 
’13 yılda Erzurum vizyon kazandı’
AK Parti’nin Erzurum’daki bayan milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, ...
Sekmen: ‘AK hizmet davasında ayırım olmaz’
Sekmen, " Boş lafları vaat edenlerin hiçbir hizmet yapmadığını görüyoruz. ...
Ala: ‘Gelin hep birlikte birlik olalım’
Ala, “Erzurum'a gelen hizmet Tortum'a da gelecek. Bunda hiç bir vatandaşımın ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri