Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kurtulmuş’tan İslamofobi tepkisi
Kurtulmuş’tan İslamofobi tepkisi
Uraloğlu’ndan milli haberleşme uydusu açıklaması
Uraloğlu’ndan milli haberleşme uydusu açıklaması
Tunç: 'Darbecilerin yaptığı anayasa ile yürüyemeyiz'
Tunç: 'Darbecilerin yaptığı anayasa ile yürüyemeyiz'
Erdoğan: ‘Kalıcı refah artışı sağlayacağız'
Erdoğan: ‘Kalıcı refah artışı sağlayacağız'
MHP'de MYK ve MDK üyeleri belli oldu
MHP'de MYK ve MDK üyeleri belli oldu
HABERLER>SİYASET
27 Eylül 2021 Pazartesi - 10:38

Aydemir: ‘Pasinler Erzurum’un gönül ovasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Eylül Ayı Sahada Gözlem, İstişare ve Tespit çalışmaları Pasinler etabında Dadaşlarla meşverette bulundu.

Aydemir: ‘Pasinler Erzurum’un gönül ovasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Eylül Ayı Sahada Gözlem, İstişare ve Tespit çalışmaları Pasinler etabında Dadaşlarla meşverette bulundu. Ardıçlı, Taşlıgüney, Ügümü, Demirdöğen, Tımar, Tepecik, Büyüktuy mahallerinde Pasinlerlilerle yüz yüze görüşen Milletvekili Aydemir, genel ve yerel gündeme ilişkin görüşleri aldı, vatandaş memnuniyetini irdeledi.

AK HEYET PASİNLER YOLLARINDAYDI

Milletvekili Aydemir, AK Parti İl Teşkilatı Pasinler Koordinatörü Samih Kavaz, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, AK Parti Pasinler Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt, Pasinler Belediye Meclis Üyelerinin oluşturduğu heyetle birlikte Pasinler’in nabzını tuttu, ilçe esnaf, eşraf, kanaat önderleri ve ahalisinin düştüğü kayıtları tespit etti.

AYDEMİR İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

Pasinler Programı düzeyinde AK Parti ilçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, TBMM’de Erzurum özelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi, Ekim ayında başlayacak olan Yeni Yasama Döneminde gündeme getirecekleri öncelikleri aktardı, Bakanlıklar düzeyinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi öngörülen temaslar hakkında malumat aktarımında bulundu.

AK PARTİ PASİNLER ZİRVESİ

İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Pasinler Zirvesinde, İlçe Başkanı Gökhan Kanal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ilçede kamu düzeyinde kaydedilen programlı çalışmalar, yatırımlar; ilçe özel sektörünün potansiyel ve girişimcilik düzeyi,  covid19’la mücadele ekseninde yürütülen çalışmalar ve halkın aşı yaklaşımı, tarımsal hasat ve verimlilik, ilçenin termal ve tarih turizmi düzeyinde marka ilçe konumu, Sosyal Koruma Kalkanı Desteklerinden yararlanma oranı ve esnafın desteklere yaklaşımı başta olarak gündelik yaşama ve uzun vadeli beklentilere yönelik değerlendirmeler yapıldı.

PASİNLER VAKIF MEDENİYETİ MÜZESİ GÜNDEMİ

Pasinler’in Türk İslam Medeniyeti dairesinde Vakıf Kültürünü nesnel boyutta abideleştiren ilk ilçe olması dolayısıyla ilçede yaptırılmakta olan Vakıflar Anıtı, Pasinler Vakıf Medeniyetleri Müzesi Projesi ele alındı, Malazgirt Zaferi öncesinde Anadolu’nun kilidinin açıldığı Pasinler Zaferi’nin ulusal boyutta kutlanması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ARDIÇLI İSTİŞARESİ

Pasinler’de ilçe esnafının konuğu olan AK Parti Heyeti, Pasinler Ardıçlı istişaresi ile kırsal alan çalışmasının ilk etabını gerçekleştirdi. Pasinler Ardıçlı’da içme suyuna dönük tespitleri kayda geçtiklerini açıklayan Milletvekili Aydemir, ’Büyükşehir belediyemizle birlikte ilçe belediyemizin fiziki noksanlara dönük çalışmalarına hemşehrilerimizin takdir duyguları çok yüksek. Erzurumluluk terbiyesine teslimiz.  Ardıçlımızla gurur duyuyoruz.’ değerlendirmesini paylaştı.

TAŞLIGÜNEY BULUŞMASI

AK Parti Heyetinin ikinci ziyaret ve istişare adresi Taşlıgüney oldu. Mahal sakinleriyle oluşturulan sohbet halkasında beklentiler konuşuldu, ilçe ve kırsal alan gündemine dair çıkarımlar dile getirildi, mahaldeki aşı oranı ele alındı, kuraklığın yol açtığı tarımsal sorunlar ile çiftçi ve besicinin görüşleri aktarıldı.

ÜGÜMÜ ZİYARETİ

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti daha sonra Ügümü’nün konuğu oldu. Kırsal alanda yaşam kalitesini artırmaya yönelik alt ve üst yapı çalışma ve isteklerinin konuşulduğu Ügümü istişaresini değerlendiren Milletvekili Aydemir, “Hizmeti AK Parti ile gördük” diyen hemşehrilerimize, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde köylerimizi daha yaşanabilir kılmanın gayretindeyiz, hizmetin en iyisine layıksınız” karşılığını verdik. Erzurumluluk tahsili almış kardeşlerimize teşekkürler.’ dedi.

DEMİRDÖĞEN GÜNDEMİ

AK Parti Heyetin Ügümü ziyareti sonrasında Demirdöğenlilerle buluştu. Demirdöğen Barajıyla birlikte bitkisel üretimde büyük merhale kat ettiklerini ifade eden mahal sakinleri, verilen tarımsal destekler, alternatif ekime yönelik düzenlemeler, tarımda çiftçiyi toprağıyla barışık kılan uygulamalar ile covid19 salgınının önlenmesi konusunda gösterilen hassasiyet ve sergilenen dikkatten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Kadrolara şükran duygularını ilettiler. Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen vefa ve ufkuna sadakat kararlılığının bir dadaş asaleti olduğunu belirterek, ‘Erzurumluluk prensiplerine bağlı hemşehrilerimize minnettarız.’ mesajını verdi.

TIMAR MEŞVERETİ

Milletvekili Aydemir ve AK Kadroların Tımar Mahallesi istişaresinde ülke ve tarım ekonomisi ile alındı, TKDK destekleri paylaşıldı. AK Parti tarafından kırsal alan üretiminde öncelik olarak kaydedilen Tarımda Aile İşletmeciliği konusu üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. İstişarede 20 yıllık AK sürece dair memnuniyetlerini aktaran vatandaşlar, AK Parti ve Cumhur ittifakına güvenlerini izhar ettiler. Tımarlıları ‘Dadaşlık diploması almış hemşehrilerimiz’ olarak tarif eden Milletvekili Aydemir, ‘Talepleri başımız üstüne. ‘ kaydını düştü.

TEPECİK’TE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

AK Heyetin Tepecik ziyaretinde, Pasinler Belediyesinin takdir ve beğeni toplayan Gönül Belediyeciliği ve sosyal yaklaşımları öne çıktı. Milletvekili Aydemir Tepecik ziyaretine ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, ‘Pasinler Tepecik Köyümüzü ziyaret, ev ihtiyacı olan yaşlı anne ile kızı için güzel bir kapı açtı. Erzurumluluk bilincini hayat felsefesi yapan ve ihtiyaç sahiplerinin yanında konuşlanan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Dölekli’ye teşekkür ediyoruz.’ ifadesine yer verdi.

BÜYÜKTUY’DA AK KAYITLAR

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyetinin Pasinler kırsalındaki son ziyaret adresi Büyüktuy oldu.

Büyüktuylular Büyükşehir Belediyesince yaptırılan köy ve taziye evine müteşekkir olduklarını bildirdiler. Mahal sakinlerinin ortak talebi Dere ıslahıydı. Dere ıslahına dönük talep ve beklentileri takibin vazifeleri olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Hemşehrilerimizin Ak kadroya itimat ve sahiplenişlerine minnettarız.’ kaydını düştü.

AK Parti Heyeti Pasinler saha çalışmasını taziye ziyaretiyle tamamladı. Pasinler Sürbahan eşrafından Zekeriya Sinan’ın ailesinin acısını paylaşan AK Heyet, ‘Cennet ve Cemalullah ile şereflensin inşaallah.’ niyazıyla Aileye başsağlığı ve sabır diledi.

 
Erzurum kredide ilk sırada
 
Pasinler Kaymakamı Zeyrek göreve başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘AK istikamet Hakkın rızasıdır’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bir insanımızı dahi mutsuz bırakmamalıyız” ...
AK Partiden 'Nerede Kalmıştık Projesi'
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan 'Nerede ...
Aydemir: ‘Tekmanlı kardeşlerimiz vefa timsali’
Karayazı İstişaresi sonrasında Tekmanlılarla buluşan Milletvekili Aydemir, ...
 
7 siyasetçi MHP üyeliğinden ihraç edildi
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Nazif Okumuş, Ahmet Malkan, Ali Şanalmış, ...
Karayazı’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Vefa Gündemi
Karayazı Karakale Sakinlerinin, “Köyümüzün ihtiyaçlarını gidermeniz önemli; ...
Milletvekili Aydemir’den Uzundere buluşması
Uzundere ilçe merkezi ve Ulubağ, Balıklı, Çağlayan ve Cevizli mahallerinde ...
 
Bahçeli: ‘HDP meşru bir organ değil’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “HDP, meşru bir organ değil, terör örgütü ...
Aydemir: ‘Türbeyi aziz kılan bekçisidir’
Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadelerini tersyüz eden ...
Aydemir Oltu’nun 6 köyüne konuk oldu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Sahada İstişare ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri