Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Erdoğan gençliğe seslendi
Erdoğan gençliğe seslendi
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
HABERLER>TÜRKİYE
1 Şubat 2013 Cuma - 01:18

Erdoğan Valilere seslendi

Erdoğan, “Terör etkisi altındaki illere, terörün verdiği zararları, bu farkı, bu farkın nedenlerini anlatmak durumundayız. Terör, istismar alanını, beslendiği bataklıkları kaybettikçe, sorun daha hızlı şekilde çözülecek ve inşallah gündemimizden hiç endişe etmeyin çıkacaktır” dedi.

Erdoğan Valilere seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Terör etkisi altındaki illere, terörün verdiği zararları, bu farkı, bu farkın nedenlerini anlatmak durumundayız. Terör, istismar alanını, beslendiği bataklıkları kaybettikçe, sorun daha hızlı şekilde çözülecek ve inşallah gündemimizden hiç endişe etmeyin çıkacaktır” dedi.
Başbakan Erdoğan, Gölbaşı Vilayetler Evi’nde düzenlenen Valiler toplantısında yaptığı konuşmada, ''Büyük ülke, ayrıntılarla ilgilenen, ayrıntı gibi görünen meselelerin de üzerine sabırla kararlılıkla giden ve onu da çözen ülkedir. İşte biz bugün, artık ayrıntılarla ilgilenmek durumunda olan, ayrıntıların üzerine gitmek durumunda olan bir ülkeyiz'' ifadesini kullandı.
Rekabetin bu kadar zorlaştığı, rekabetin bu kadar hassas bir dengede ilerlediği günümüz dünyasında, hiçbir şehrin valisinin, sadece idareci olarak, sadece devletin oradaki temsilcisi olarak kalamayacağına dikkat çeken Başkan Erdoğan, “ Sizler, birer turizm elçisi durumundasınız. Sizler birer eğitim gönüllüsü olacaksınız. Hepiniz birer fahri yatırım ajansı üyesi olacaksınız. Protokol valiliği yapmayacağız, tam manasıyla halktan biri gibi olacağız” diye konuştu.
“Bir şehrin valisi, en başta o şehre bir vizyon verebilmeli, o şehre bir hedef gösterebilmeli, o şehre, gerçeklemesi mümkün bir hayal sunabilmeli. Olur ya da olmaz. Siz görebilirsiniz ya da göremezsiniz” diyen Başbakan Erdoğan, tarihteki büyük liderlerin, önderlerin, tarihi değiştirmiş şahsiyetlerin hayatlarına bakıldığında; her birinin toplumda bir dönem istiskale uğradığının, kendilerinin alçak veya düşük seviyelere indirildiğinin, kendileriyle istihza edildiğinin, alay edildiğinin görüleceğini vurgulayarak “Onların hedeflerinin küçümsendiğini görürsünüz. Onların hayallerinin aşağılandığını, onların projeleriyle alay edildiğini görürsünüz ama dikkat edin o şahsiyetler, inanca yürümüş, doğru bildikleri yolda inançla yürümüş ve kendileriyle ilgili tüm alayları, tüm küçümsemeleri boşa çıkarmıştır” şeklinde konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şöyle devam etti:
“Terör etkisi altındaki illere, terörün verdiği zararları, bu farkı, bu farkın nedenlerini anlatmak durumundayız. Terör, istismar alanını, beslendiği bataklıkları kaybettikçe, sorun daha hızlı şekilde çözülecek ve inşallah gündemimizden hiç endişe etmeyin çıkacaktır.”
Son 30 yılda terör sebebiyle 400 milyar dolara yakın kaynağın harcandığına dikkat çeken Başbakan Erdoğan şunları dedi:
“Bugün terör belası olmamış olsaydı bugünkü Türkiye yoktu, çok daha farklı bir Türkiye vardı. Olmuş. Şimdi hem terörle mücadele edeceğiz evelallah hem de bu hedefleri yakalayacağız ve biz, terörü alt ettiğimiz andan itibaren ki altedeceğiz, ondan sonra pik yapacağız ve bizim sıçrayışımız çok farklı olacak. Dünyaya o zaman farklı bir ufuk vereceğiz.”
Başbakan Erdoğan, ''Biz, terörle mücadelede, en ufak bir taviz vermeyeceğiz. Asayiş, güvenlik noktasında hassasiyeti, teyakkuzu asla elden bırakmayacağız ama aynı derecede demokratikleşmeden, yatırımlardan, hukuktan da taviz vermeyecek, milletimizle birlikte yürümeye, bu meseleyi milletimizle birlikte çözmeye devam edeceğiz. Girdiğimiz bu süreçte ki bu çözüm sürecidir. Oluşan bu atmosferde valilerimiz çok büyük sorumluluk taşıyor” diye konuştu.

 
Polis Radyosu Tepe'yi ağırladı
 
Karayolu'nu piste çevirdiler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Markalaşma artış getirdi
Erzurum’da nüfus artışının gerçekleştiği 4 ilçe arasında yer alan Aziziye’nin ...
Müezzinoğlu’ndan Akdağ’a övgü
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ‘Önceki bakanımız Recep Akdağ Bey'e gönülden ...
Budak Hocaya vefa
Önceki gün Erzurum ’da hayatını kaybeden Bayburt Üniversitesi Rektörü ...
 
ATAÜNİ'den 2013 atılımı
Atatürk üniversitesi Mühendislik Fakültesince gerçekleştirilecek olan16. ...
ÖĞDER beklentilerini paylaştı
ÖĞ-DER Erzurum Şube Başkanı Abdullah İkinci, uzun eleştiri ve tartışmalardan ...
Akdağ: Saygıyla karşılıyorum
Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, kabinede yapılan revizyon sonucu ...
 
Veliköy'de dadaş dayanışması
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yeni yılla birlikte üyelik çalışmalarını ...
Özak'tan futbol teşhisi
Eski Bayındırlık ve İskan, Gençlik ve Spor Bakanı Trabzon Milletvekili ...
Sağlıkta uluslararası yaklaşım
Akdağ, “Sudan-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminin işletme ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri