Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kurtulmuş’tan İslamofobi tepkisi
Kurtulmuş’tan İslamofobi tepkisi
Uraloğlu’ndan milli haberleşme uydusu açıklaması
Uraloğlu’ndan milli haberleşme uydusu açıklaması
Tunç: 'Darbecilerin yaptığı anayasa ile yürüyemeyiz'
Tunç: 'Darbecilerin yaptığı anayasa ile yürüyemeyiz'
Erdoğan: ‘Kalıcı refah artışı sağlayacağız'
Erdoğan: ‘Kalıcı refah artışı sağlayacağız'
MHP'de MYK ve MDK üyeleri belli oldu
MHP'de MYK ve MDK üyeleri belli oldu
HABERLER>GUNDEM
3 Eylül 2021 Cuma - 10:27

Erzurum’a yeni Bosch Car Service müjdesi

Bosch Car Service sayısı Erzurum ve çevresinde artacak.

Erzurum’a yeni Bosch Car Service müjdesi

Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran & Orta Doğu Bölge Direktörü Arda Arslan: “Erzurum’da 2 adet Bosch Car Service ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bir yılda servislerimizdeki toplam mekanik araç giriş sayısı 2.250 civarında… Erzurum’un potansiyelini yakından takip ediyor, yıl sonuna kadar 1 adet daha Bosch Car Service’i otomobil kullanıcılarının hizmetine sunmak için çalışmalara devam ediyoruz.”

150 ülkede 15.000'den fazla onarım ve bakım araç servisi ile dünyanın en büyük marka bağımsız araç servisi ağı olan Bosch Car Service, Türkiye’de de büyümesini sürdürüyor. Her marka ve model araca tampondan tampona hizmet verebilen Bosch Car Service halen 66 kentteki 350 servis noktasıyla hizmet veriyor ve yıl sonuna kadar servis sayısını 380’e çıkarmayı planlıyor.

İş ortaklarıyla birlikte daha güçlü

Türkiye genelindeki Bosch Car Service’lerde, yılda 350.000 araca tüm mekanik işlemleri için hizmet veriliyor. 2017/3 Motorlu Taşıtlar Sektöründe Dikey Anlaşmalar ve Uyumlu Eylemlere İlişkin Grup Muafiyeti Tebliği kapsamında, üretici garantisi bozulmadan periyodik bakım işlemleri Bosch yedek parçaları ile yapılıyor. Ayrıca yılda yaklaşık 50.000 filo aracı da servislerden hizmet alıyor. Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran & Orta Doğu Direktörü Arda Arslan, “Amacımız, bir yandan büyürken diğer yandan hizmet kalitesini de en üst düzeyde tutmaya devam etmek… Bu konuda kendini geliştirmek isteyen, teknolojiyi takip eden ve takip edecek olan firmalarla iş birliği yapıp, partnerlerine yeni teknolojilerle ilgili eğitimler sunuyoruz. Yapmış olduğumuz merkezi iş birliktelikleri ile Bosch Car Service ağımızın gerek cirosal gerek ise vizyon anlamında gelişimine de büyük katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Erzurum’a yeni Bosch Car Service müjdesi

Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran & Orta Doğu Bölge Direktörü Arda Arslan, Erzurum’da 2019 yılından bu yana Bosch Car Service zincirinin bir parçası olarak faaliyet gösteren Oto Şen’de bir basın toplantısı düzenledi. Erzurum’un yaklaşık 70.000 araçlık araç parkı kapasitesi ve güçlü otomotiv sanayisiyle öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayan Arslan şunları söyledi: “Halen Erzurum’da 2 adet Bosch Car Service ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bir yılda servislerimizdeki toplam mekanik araç giriş sayısı 2.250 civarında olup, mevcut müşterilerimizin yanında yeni müşterilerimizi de servislerimizde ağırlamayı ve Bosch Car Service deneyimini yaşamalarını istiyoruz. Bosch olarak Erzurum’un potansiyelini yakından takip ediyor, güçlü servis ağımızı güçlü iş ortakları ile büyütmeye devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar Erzurum merkezde 1 adet daha Bosch Car Service’i otomobil kullanıcılarının hizmetine sunmak için çalışmalara devam ediyoruz.”

Geniş tabanlı ve kapsamlı hizmet

Franchise modeliyle çalışan Bosch Car Service atölyeleri, marka bağımsız teşhis analizi, bakım ve onarım hizmetleri sunuyor. Atölyelerin hizmet portföyü, benzin, dizel, elektrik, hibrit motorlar gibi tüm tahrik sistemlerini ve ayrıca fren, cam, elektronik, lastik, ısıtma, klima servislerini de kapsıyor. Bosch Car Service portföyü, e-mobilite, otonom sürüş ve paylaşım konseptleri gibi mobilite trendlerinin eklenmesiyle sürekli olarak genişliyor. Arslan, “Müşterilerimiz, Bosch’un orijinal parçalarının iş ortağı atölyelerinde sürekli olarak bulunmasından ve düzenli eğitimler sayesinde her zaman en son bilgilere sahip nitelikli otomotiv mekatronik teknisyenlerinin hizmet vermesinden son derece memnun. Bosch Car Service’lerde güvenlik, güvenilirlik ve hizmet kalitesi, 100 yıllık bir standardımızdır” dedi.

Kendi ustalarını yetiştiriyor

Bosch, gelişen endüstrinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni insan kaynağının yetiştirilmesine özel önem veriyor. Bu kapsamda son olarak İstanbul İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Topkapı Okulları) içinde bir Bosch Car Service açıldı. Bu servisin geliriyle hem okula kaynak sağlanıyor hem de meslek lisesi öğrencileri yerinde eğitim alma fırsatına kavuşuyor. Benzer projelerin, diğer şehirlerde de hayata geçirilmesi planlanıyor.

Bosch, son olarak Türkiye’nin farklı şehirlerinde okuyan ve maddi durumu yetersiz olan meslek liselerindeki öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla Türk Eğitim Vakfı ile iş birliği yaptı. Oluşturulan Bosch Car Service Burs Fonu ile Motorlu Araç Teknolojileri (Otomotiv Elektromekanik, Otomotiv Gövde, Otomotiv Boya) alanında eğitim gören 100 öğrencinin eğitimine 4 yıl boyunca destek verilecek. Ayrıca bu öğrencilere staj imkanı da sağlanacak. Arda Arslan, “Bu projeye özel bir önem veriyoruz. Bizim için sosyal sorumluluktan öte işimizin geleceği, sunduğumuz hizmetin kalitesi adına son derece önemli bir durum. Çünkü Türkiye’de ve aslında tüm dünyada da el sanatları, meslek öğrenen veya öğrenmek isteyen gençlerin sayısı hızla azalıyor. Biz, kendi sektörümüzde yeni nesil ustaların yetişmesine destek olmak istiyoruz” diye konuştu.

Bosch Car Service 100 yaşında

Bosch Grubu’nun kurucusu Robert Bosch, bundan 100 yıl önce global bir araç servis ağı ihtiyacını fark ederek, bağımsız bakım ve onarım araç servisleriyle iş birliği yapmak için ilk adımı attı. Hamburg merkezli bir otomotiv bakım ve onarım araç servisi olan Max Eisenmann & Co., 1921 yılında ilk Bosch araç servisi oldu ve böylece global bir başarı hikayesinin başlangıcı olarak ilk resmi Robert Bosch AG Montaj ve Onarım araç servisi hayata geçti. Otomobil sahiplerinin sayısı arttıkça, ülke sınırları ve okyanusların ötesine uzanan uzmanlık talebi de arttı. Müşterilerine her zaman en üst düzey hizmet, güvenilirlik ve şeffaflık sunan Bosch Car Service, 150 ülkede 15.000'den fazla şirket ile bugün dünyanın en büyük marka bağımsız araç servis ağı haline geldi. 90.000'den fazla Bosch Car Service çalışanı tarafından, ‘Yanı başınızdaki birinci kalite araç servisiniz’ sloganıyla dünyanın her yerinde her gün yaklaşık 200.000 araç bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor.

 
Analar tarih yazıyor
 
Milletvekili Aydemir gençlere seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları açıklandı
İl Hıfzıssıhha Kurulu Erzurum Valisi Okay Memiş Başkanlığında olağanüstü toplandı.
Erzurum aşı verileri açıklandı
En az bir doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus oranları açıklandı. Erzurum’da ...
Milli Mücadele'nin ilk kez görülen fotoğrafları
Ankara Üniversitesi arşivlerinden oluşturulan ve birçoğu ilk kez görülen ...
 
‘Türkiye, Devleti ve Milletiyle bölünmez bir bütündür’
Erzurum Valisi Okay Memiş 30 Ağustos Zafer Bayramı yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Erzurum vaka sayısında 28’inci sırada
7 Ağustos – 13 Ağustos 206.92 olan vaka sayısı 14 – 20 Ağustos aralığında ...
Vali Memiş, Sri Lanka Büyükelçisini ağırladı
Erzurum Valisi Okay Memiş, Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti ...
 
Aydemir: ‘Malazgirt, mukaddesat hassasiyetimizdir’
Milletvekili Aydemir, 'Davası İla’yı Kelimetullah için Nizamı Alem olan ...
Malazgirt’te Tarihi duruş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı ...
Aileler 723 gündür nöbet tutuyor
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri